Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Amela V.rodila svoju Ajlicu 5.12.2008 18:59:11
bebbe RR
Draga Amela V, tvoja princeza je za sada pravo tacna:) Rodila se bas na termin! Iskrene cestitke tebi i tati i ostalim clanovima porodice! Maloj damici sretan i dug zivot! Pusa
Drage moje hanumice, evo da vam se kratko javim i da vam se svima zahvalim na cestitkama. Jedno veliko HVALA svima vama koje ste bile uz mene cijelo vrijeme. Imala sam malo tezi porod, ali o tome cu na drugoj temi. Sad cu samo kratko da vam se javim. Jos jednom da vam se zahvalim za cestitke, moja Ajlica i ja vam saljemo milio prekookeanskih pusa....
Mila moja nije me bilo dugo na forumu i otvaram prvu stranicu "Amela V rodila"....toliko toga sam propustila,plačem ko dijete ,,,,draga moja tebii tvom malom andzelu i cijeloj obitelji želim čestitati od srca u ime cijele moje obitelji ....najljepši Bajramski poklon koji si mogla da dobiješ..