Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Amela V.rodila svoju Ajlicu 5.12.2008 12:53:16
batterfly
Amelice, sve najbolje povodom rodjenja male princeze, uzivajte u najvecem blagu na svijetu, Zelim ti brz oporavak,a tvojoj malenoj dug i sretan zivot,da uvijek bude sretna i vesela i da bude ponos svojim roditeljima....
Iskrene cestitke tebi i tvom muzu!!!! I puno srece,zdravlja i ljubavi!!! A ti uzivaj u onom najljepsem-majcinstvu!!! Puno te pozdravljamo i saljemo puuunoo poljubaca!!
RE: Amela V.rodila svoju Ajlicu 5.12.2008 13:32:00
mynxlee
AmelaV., ubrzo ti ostavi nase drustvo cekalica. Hajde, neka si. Hvala Bogu. Tebi, tvojoj Ajli, suprugu, a ne smijem zaboraviti ni tvoju mamu koja je sada uz tebe, iskrene cestitke i od sveg srca vam zelim sve najbolje, a ponajvise zdravlja. Pusa tebi, a malo veca Ajlici. Nemoj se ljutiti
RE: Amela V.rodila svoju Ajlicu 5.12.2008 15:52:31
bebacha
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cestitam od srca.maloj smizli sve najbolje u zivotu.svaka cast na izboru imena.najljepse a tvoje Ajla je samo 25gr teza nego sto je moja bila na rodenju,slucajnost
RE: Amela V.rodila svoju Ajlicu 5.12.2008 16:21:22
lamka
titleAndStar(922,0,0,false,"","") Amelice cestitam ti na rodjenju kcerkice jer je to uistinu najsretniji dan u tvom zivotu-nek ti je ziva i zdrava i hairli!!! Nek vam dragi Allah podari sve najbolje...uzivaj u svojoj princezi!!I naravno cestitke idu i za tvoju mamu koja je sad s tobom
RE: Amela V.rodila svoju Ajlicu 5.12.2008 18:44:48
Anoniman
Pa mila mojaaaaaaaa... pa dosla nam je curicaaaa bas sam sretna, presretna.. nadam se da je sve proslo u redu i da ces nam se uskoro javiti sa porodjajnom pricom... eh bas sam se obradovala... sad vidis sta znaci drzati svoje cedo u narucju, rekla sam ti da ti to ne mogu rijecima objasniti i da ces shvatiti tek kad budes svog andjela drzala vjerujem da si mi presretna, eh kako ne bi bila, kad sam ja ovako sretna
toj malenoj ljepotici zelim dug zivot ispunjen zdravljam i uspjehom, nek uvijek koraca putevima srece i da nikad ne sazna sta je tuga i bol.. tebi mamice zelim sto brzi oporavak i da si uvijek sretna i zadovoljna sa svojom kcerkicom... da mi je da sam ti blizu da te zagrlim..eh ljubi mi tu macu puno puno puta u pametnu glavicu (sad ne milkis vise pupu)
ljubim i tebe puno i saljem ti naaajveci zagrljaj mila moja
< Poruku je uredio Dina RR -- 5.12.2008 18:45:09 >