Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 14.4.2013 16:04:40
bebaa
đeste buce-debeljuce...nema me 2 dana kako treba da zasjednem i odma se vidim sprema odora za proljeće,jel to ko šije,ne pročitah samo malo pogledala slike i SVE mi se svidja bez izuzetka...eto ako ko šije nek me obavijesti...hvala unaprijed...
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 4.5.2013 17:44:38
aazra
Jednodijelni su katastrofa, jos kad se ona tkanina slijepi uz stomak... najbolje je naci dublji donji dio...sreca pa postoje oni salovi na preklop, oni su najbolji za setanje po plazi i okolo (sa stomacicem).
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 4.5.2013 19:24:10
amra_sa
Azra kod mene je od operacija i rezova raskrsnica na stomaku pa mi je ugodnije u jednodijelnom (više pokriva, na to mislim) , mada se ljepše osjećam u dvodijenom, manje krpica i tako to ...
< Poruku je uredio amra_sa -- 4.5.2013 19:25:56 >