Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mustuluk! Nana_Ze je dobila curicu... 27.11.2008 10:34:17
melissad
Cao drage moje mame evo mene sa lepim vestima,postala sam mama, dobila sam prelepu curicu i ne moram da vam kazem koliko sam srecna, super se oporavljm, rana jos zarasta, sve je proslo u najboljem redu, kuci sam dosla vec sesti dan.I eto tako oporavljam se jos malo pa cu vam detaljnije pisati o mojoj bebi-Dini, sada nemam vise slobodnog vremena. Sve najbolje od srca za curicu nane_ze da bude ziva i zdrava a njoj brz oporavak , Sve vas pozdravljam i zelim srecu i zdravlje