Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mustuluk! Nana_Ze je dobila curicu... 20.11.2008 19:49:04
mynxlee
Kao sto vec najavih... Mustuluk! Nana_Ze se danas porodila na carski rez u 11,00 sati i rodila je zivu i zdravu curicu tesku 4 kg i dugacku 53 cm. Nana kaze da ju malo boli rana, ali je presretna.
Iskrene cestitke Nani i njenoj porodici na ovako lijepom poklonu. Puno srece, zdravlja i svega lijepog u zivotu od srca zelim Nani i njenoj porodici.
RE: Mustuluk! Nana_Ze je dobila curicu... 20.11.2008 19:55:26
mynxlee
hahaha... romali, moram da mi se ne ulijenite. hahaha... ovakvih cestitki nikad nije dosta. e, ma ne znam ni ja gdje nisam sve postavila ovu temu. suti, pa hajd'!
RE: Mustuluk! Nana_Ze je dobila curicu... 21.11.2008 4:33:56
Amela V.
Sve cestitke sretnim roditeljima a maloj princezi zelim dug i sretan zivot. Neka vam je ziva i zdrava. A tebi draga moja zelim sto brzi oporavak, pa da uzivas sa svojom bebicom.