Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretna godišnjica braka ... 12.1.2013 13:14:06
koka i po
IZVORNA PORUKA: eldinky
Spustila te zvjezda na planetu da mi budeš radost i da s tobom mogu u životu proći sve da me smiriš trebam te trebam tvoje ruke da me od oluje,kiše sklone s vremenom će sve postat' pepeo i prah al' me s tobom ničeg nije strah ničeg nije strah.
11 godina nije malo,nije ni puno,ali neka nam i naredne budu u ljubavi,zdravlju i sreći. da i 50 godišnjicu proslavimo sa našom pjesmom.
ajojjjjj sve najbolje eldinky tebi i tm....hocete aBd
RE: Sretna godišnjica braka ... 27.5.2013 10:19:15
salmy
Nije meni sto je 18 proslo...vec je meni sto smo ostarili
U dragi moj muzeku proletilo za tren
Ljubi tebe tvoja draga zenica..neka nas....fino nam je zajedno...doduse malo ga znam pretjerati ali to sam ja.... ljubimo nase zlato,a godine...pihhhh ma neka pice sta nas briga