balasgirl
|
Sara at, super ste to skontali. Rasprodati sve i onda podjednako oboma. Vesela, sve ti se ovdje gleda, kako ne znaš Meni i dalje nisu jasni oni koji tvrde da će dijete biti debil ako mu ostaviš nešto u nasljedstvo za života, da će prokockati, proćerdati, popiti i sl. Za šta to oni smatraju svoju djecu??? Kao što sam već pisala, razgledamo nekretninu za sina (hB možemo, i ne, ne osjećam se krivom što mogu kupiti stan i sl. dok npr neki sa Ispuni mi želju gladuju-kako su pojedini pisali). Pusti mo sad moralne vrijednosti, karakterne osobine, duhovno i sl.... (naravno da se svako od nas trudi da što bolje odgoji svoje dijete, ta neće niko s ciljem odgajati kriminalca, prostituku, probisvjeta....), tema se tiče materijalnog..... Ja lično ne vidim ništa loše u tome da svom djetetu ako mogu obezbjedim nešto. Opet ponavljam, i meni su moji obezbjedili i hvala im do neba i nazad, da nisu možda bih se sad patila u kreditima, štedila na nečemu na uštrb svog djeteta i sl. Eh sad, hoću i ja isto tako svom djetetu, a on ako odluči i da proda, pa da ode negdje drugo, ili kupi nešto drugo od tih para, pa šta. Hebo ba pare, ionako su tu da se troše. P.S. Neću stavljati nikakvog smaju da se ne bi protumačio pogrešno.