Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Volim spontanost, ne volim transparentnost. Prvo znaci da radim sto mi se radi zarad sebe i svog gusta, drugo mi znaci da se nesto radi zarad drugih. Moja spontanost cesto zna izaci iz okvira intime, ali opet nikako ne znaci transparentnost.
Volim spontanost, ne volim transparentnost. Prvo znaci da radim sto mi se radi zarad sebe i svog gusta, drugo mi znaci da se nesto radi zarad drugih. Moja spontanost cesto zna izaci iz okvira intime, ali opet nikako ne znaci transparentnost.
Kako sam djevica u horoskopu tako volim i romantiku.Ali jedno vrijeme sam izgubila bila taj osjecaj i sve mi je islo kao na traci,poklone nisam dozivljavala romanticno nego onako hajde da i to prodje.
U zadnje vrijeme hvala Bogu vraca mi se taj osjecaj,sve vise vodim racuna o tome.Sitnice su mi glavne u tom ritualu.Npr,svijece upaljene sto ljepseg izgleda.Svijecnjaci,stoljnjaci sto ljepsi,cvijce i itd.Kad poklanjam isto gledam da je sto romanticnije.
Kako je vi dozivljavate i da li ste romanticni?
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
nisam skoro uopste romanticna.ja sam malo divlja po tom pitanju,uopste npr nemam zelju da mi muz spremi veceru uz svijece.a jednom mi kupio na pocetku braka srce i pise ti si moje sunce,ja ga napala sto trosi pare(malo me je mozda pms drmao)