Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Iako članke nije moguće komentirati, puno je prenosa na društvene mreže i puno različitih mišljenja o ovome. Šta mislite vi? Da li bi vas javna romantika razveselila u smislu "nek' cijeli svijet vidi da se voolimoo", ili ste više za opciju privatnosti?
Lično i personalno, meni je ova gore, a i sve one "romantike" po bilboardima, više vic nego ljubav. Ne kažem da se ti i takvi ne vole, nego da to nije po mom ukusu. Previše mi je nek-sav-svijet-vidi i kičasto.
mislim nekad da je preseravanje javno pokazivati ljubav... i uvjerila sam se više puta da oni što najviše guguču se ustvari baš i ne vole ono do bola....
Ja sam za intimnu romantiku, ali sva nekako se osjetim "ustreptalo" kad vidim ovakve naslove, ili bilborde .
Nekako mi lijepo za vidjet da se današnji muškarci odlučuju za ovakvo javno istupanje svoje ljubavi, jer obično su pred društvom kad treba reći nešto lijepo o ženama ili djevojkama "papci do bola".
I ja ovako razmišljam...
Iako članke nije moguće komentirati, puno je prenosa na društvene mreže i puno različitih mišljenja o ovome. Šta mislite vi? Da li bi vas javna romantika razveselila u smislu "nek' cijeli svijet vidi da se voolimoo", ili ste više za opciju privatnosti?
meni je ovo divno i romanticno, ne mora cijeli svijet vidjeti ali volim originalne stvari a ovo mi je u nasem okruzenju prilicno orginalno. nazalost, mene mm nije zaprosio na neki orginalan nacin mada sam to prizeljkivala i ocekivala, i cesto ga zezam i prebacujem mu zbog toga a on mi odgovara da sam ja njega u stvari zaprosila
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"
11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Meni je ovo slatko i izmami mi osmijeh na lice i probudi leptirice u stomaku. Bas lijepo, sto da ne. MM nije tip za tako neke velike i originalne geste i nekada sam mu to cesto znala prigovoriti. Nekada davno bili smo na vjencanju moje drugarice i njen muz joj je napisao pjesmu, uvjezbao izvedbu sa bendom i otpjevao na vjencanju. Svi smo naravno bili odusevljeni! Pa i ja. I vjerovatno sam mm uputila onaj pogled "mogao bi i ti nesto ovako".
Nakon 6 mjeseci ta moja drugarica se razvela jer ju je muz prevario. Onda sam ja od muza dobila "the look". Nije zlato sve sto sija. Lako je izvesti nesto veliko, a tesko je biti dobar partner cijeli zivot.
MM je i dan danas tu, moja velika podrska u svakodnevnim stvarima i zato cu mu "oprostiti" manjak tih velikih romanticnih scena.
Btw, danas nam je godisnjica: 4 godine braka i 12 godina i 8 mjeseci od kako smo zajedno.
Ja sam za malo priče a puno akcije.... ova gugutanja i stihoklepanja mi idu na živac(a jesam romantik)
i nekako bi mi bilo ofirno prifatit prošnju i jos rastelalit na sredstvima javnog informisanja
ne ne...ja sam za intimnu verziju...ja on i reci brate sta ti je na duši ja i mm smo se znali 12 dana i zaručili se....vece je bilo predivno,dobila sam hrpu cvijeća i brilijantni prsten bez da je to objavio klix ..doduse ta vecera je bila planirana i planirali smo se zarucit to vece,nije bilo faktora iznenađenja....
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Pa eto neznam ako se kad drugi put budem slucajno udavala i to bude javna prosidba reci cu vam kako je bilo . Ne bez zezancije vise volim intimne stvari, da samo mi znamo. Iako moja prosidba je nekako polu-javna bila, bila je to divna hladna Novembarska noc na jednom starom mostu, na kojem tada nikog nije bilo a inace je prometan za pjesake samo. Lijepe uspomene uglavnom.
mm je jednom davno spomenuo kako je u mladosti curama znao napisati pjesmu, pa ja sve sad cekam evo godinama da mi napise i nista i danas ga zezam kad ce mi napisati, kaze mi: sta hoces, s tobom sam 4 godine braku a one su bivse
mene moj onako polu javno, mislim javno al svi slušali tošeta u 12 sati pred pozorištem...pa napravio romatiku pitao ja stala bježat, upadoh u rupu n cesti...ma hjde jadan... i raskinem bilesi, ljuta sutra je već sve ljepše izgledalo...a sutradan smao ja i on...meni i romantičnije i ljepše...
mm je jednom davno spomenuo kako je u mladosti curama znao napisati pjesmu, pa ja sve sad cekam evo godinama da mi napise i nista i danas ga zezam kad ce mi napisati, kaze mi: sta hoces, s tobom sam 4 godine braku a one su bivse
Auuuu romantican je kao i moj hihihihihi. A sta ja znam, sve ima svoje prednosti i mane, i sama cesto zudim za ovom vrstom romantike, tj. transparentom romantikom kao sto blue rose rece, ali na kraju, vazno je da u privatnosti znam kako stvari stoje, i da na njegov nacin pokazuje sto osjeca hB.
Ja sam isto vise za intimnu romantiku. Mene moj zaprosio preko telefona. Nisam imala predavanja, odem svojima i taman se trebala vratiti. Noc prije toga preko tel pala prosidba, nije mogao cekati da dodjem, pristala ja i vec sutra me na autobuskoj stanici cekao, prvo otisli na cevape, dug put bio, ogladnilo se, pa na kafu i kolac a tek onda u zlataru. Inace moram ga pohvaliti jako je romantican, svakim danom sve vise i vise
mm je vise blentav nego sto je tradicionalno romantican. npr, kad mi je kupio laptop za ng, ostavio ga u wc na klozetsku solju i rekao mi kako me nije stid sto nisam pustla vodu iza sebe a ja odem tamo kad na solji nov laptop i ruza na njemu a jednom je bio sladak kad je bio na kracem poslovnom putu, vratio se i govori mi da me neko ceka pred vratima, ja u hodnik kad tamo stoji presladak plisani cuko
< Poruku je uredio teacher75 -- 17.5.2012 22:29:03 >
< Poruku je uredio medic slatki -- 17.5.2012 22:31:44 >
Auuuu romantican je kao i moj hihihihihi. A sta ja znam, sve ima svoje prednosti i mane, i sama cesto zudim za ovom vrstom romantike, tj. transparentom romantikom kao sto blue rose rece, ali na kraju, vazno je da u privatnosti znam kako stvari stoje, i da na njegov nacin pokazuje sto osjeca hB.
Danas sam se smijala na onaj post o pjesmi pa su se do malo razveli jer ju prevario.Ja sam ne popravljivi romanticar,a mm ni r od romaticara.ne zali on da se potrosi na poklon,ali meni nije to to.ja bi vise volila neku sitnicu ali na romantican nacin.u ostalom ko sto je kazao muz od ticerke s njom je braku a one su bivse.Moj je samnom 15g,od toga skoro 12 punih godina braka volim ga jednako kao da mi svaki dan pise pjesme,a na neki nacin mi i "napise" dovoljno mi kad me nazove i kaze "ljubavi volim te najvise"