Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."
kopiraj ovaj HTML code ispod,i zalijepi u kućicu gdje se lijepe avatari,u moja ringeraja....
draga jesi sigurna da ide ovako, jer kad hoću da promjenima svoj avatar ono mi daje samo opciju choose file i kad kliknem na to onda mi otvori da izaberem sliku sa računara nema nigdje polje za unošenje koda ili sam ja to nešto pogrešno uradila?
Daliyah,najbolje ti je sa ove stranice jer ne moraš u paintu smanjivati sličice..tj.avatare.
Ninulina,najbolje ti je preuzmi sa ovog linka,skidaš direktno na računar,samo ideš download link,ne smanjuješ sliku,samo je dodaš...hajd probaj pa mi javi jesi li uspjela..
Uspjelaaaa hvala, diFna si
Nema na čemu,a avatar ti je tako cool..
< Poruku je uredio Crnkica -- 27.9.2013 22:41:38 >
Daliyah,najbolje ti je sa ove stranice jer ne moraš u paintu smanjivati sličice..tj.avatare.
Ninulina,najbolje ti je preuzmi sa ovog linka,skidaš direktno na računar,samo ideš download link,ne smanjuješ sliku,samo je dodaš...hajd probaj pa mi javi jesi li uspjela..
Nema na čemu,a avatar ti je tako cool..
mah mjenjaću ja to još ih sad sam se navukla