Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 15.5.2012 23:06:46
bananica
ne mozem ja ovo da promijenim, preveliko
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 15.5.2012 23:14:56
madam x
IZVORNA PORUKA: zinanina Evo Klemzi još jednom. Ja skontala ti govoriš...ko da sam pokvarila...pa ti smanjila sliku, da ti je lakše, sorry.
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 16.5.2012 12:59:55
klemzi
IZVORNA PORUKA: zinanina IZVORNA PORUKA: zinanina Evo Klemzi još jednom. Ja skontala ti govoriš...ko da sam pokvarila...pa ti smanjila sliku, da ti je lakše, sorry.
_____________________________ Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 17.5.2012 20:16:45
Visnja RR
za ticerku
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 17.5.2012 23:52:58
ena23
Ako me se iko sjeca,ima li neki prijedlog za mene?
_____________________________ Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 19:43:13
D_K
Zina, extra ti je avatar .. covjece, ja sam te strpala u pogresnu grupu, kad pogledam tvoj prvi avatar pa drugi, opa maco
_____________________________ Onaj pogled :))))
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 20:03:55
Anoniman
ja bi novi nick ( kad bi mi ko objasnio kako to da uradim ) i novi avatar pa ako ima koji predlog ......
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 20:26:12
SdZ
Za promjenu nicka se javis Visnji privatno, a avatar ti je cini mi se vec neko postavljao. Hajd' sad cemo probati nesto naci.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 20:49:13
madam x
IZVORNA PORUKA: triputmama ja bi novi nick ( kad bi mi ko objasnio kako to da uradim ) i novi avatar pa ako ima koji predlog ...... Ja sam ti bila predložila avatar, ali ga ne mogu naći, ali pošto ćeš mijenjati nick, onda ti ne bi ni odgovarao...a da ti mi odaberemo i nick...prijedlozi....???
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 20:50:36
madam x
IZVORNA PORUKA: D_K Zina, extra ti je avatar .. covjece, ja sam te strpala u pogresnu grupu, kad pogledam tvoj prvi avatar pa drugi, opa maco Ne da žena na se mene sad možeš povezati sa onom pričom o trolovima.....nadoknađujem maštom
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 20:54:58
madam x
triputmama
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:07:22
D_K
IZVORNA PORUKA: zinanina IZVORNA PORUKA: D_K Zina, extra ti je avatar .. covjece, ja sam te strpala u pogresnu grupu, kad pogledam tvoj prvi avatar pa drugi, opa maco Ne da žena na se mene sad možeš povezati sa onom pričom o trolovima.....nadoknađujem maštom hajde, evo i ja se prodajem na RR, nista novo u redu je, u redu je - sto bi Duro rekao
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:12:10
madam x
D_K, btw- frizura ti je odlična....super ide četka, je'l da? Ja se moram malo šišnuti, otišli mi vrhovi, a inače sam i ja zadovoljna.
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:14:36
Blue rose RR
D_K ja tek vidjoh da promijeni avatar :))) Sliči ti :)
_____________________________ "Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:21:54
D_K
IZVORNA PORUKA: zinanina D_K, btw- frizura ti je odlična....super ide četka, je'l da? Ja se moram malo šišnuti, otišli mi vrhovi, a inače sam i ja zadovoljna. o cetku hvalim gdje stignem.. i kad me pitaju i kad ne pitaju .. vec sam uspjela dobiti malo na duzini, probacu da pustim kosu, da mi opet pada na ramena.. ufff, pozeljela sam taj mladalacki look.. i pundju.. to mi je bila najcesca 'frizura'..
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:22:44
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR D_K ja tek vidjoh da promijeni avatar :))) Sliči ti :) bilo je namjenjen drugoj forumasici ali kad sam ga vidjela bas mi se svidio.. kako kazes, slici mi
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:23:28
Blue rose RR
Ja kad bih svoje i kikicine "čupe" osjekla i skratila - strefio bi me srčani :)
_____________________________ "Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 22:41:35
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Ja kad bih svoje i kikicine "čupe" osjekla i skratila - strefio bi me srčani :) jesi li vidjela kojila je kosa kod moje M. stavicu sliku, juce sam je slikala.. mene vec srce zaboli kad pomislim da ce joj nekad puci film i reci ce 'e necu ovu kosu, hocu kratku'. ja sam tako kao tinejdzerka uradila, pletenice mi bile do pola ledja, kosa nikad farbana, zdrava i jaka a ja budala odem i na musku frizuru osisam.. sad bi plakala
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 23:16:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina triputmama hehe ovo mi ko neka vila, carobnica, hehe hajte Szd i zino i ostale dajte kakav novi nick i naravno avatar btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 23:21:34
madam x
btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila user posted image Nije bona , samo neki, ne moraš ti ako ne želiš
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 21.5.2012 23:23:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila user posted image Nije bona , samo neki, ne moraš ti ako ne želiš hocu i ja da sam "in"
RE: Prijedlog avatara (malo igre) 22.5.2012 0:10:25
D_K
IZVORNA PORUKA: zinanina btw jel ovo vecina menjala nickove ili ima novih , sta li sam ja to propustila user posted image Nije bona , samo neki, ne moraš ti ako ne želiš jesi luda .. zbog ovakvog smisla za humor si posebna
Idi na: Odaberi forum Forum ----------------------
[Zatrudnjivanje]
- - Želimo novog člana
- - Problemi sa zatrudnjivanjem
- - Posvajanje djece
- - Nadamo se zajedno
[Trudnoća]
- - Trudnoća i porod
- - Matične ćelije
- - Šta mi treba za novorođenče?
- - - - Baby Textil
- - Porodilište
- - Dvojke, trojke, četvorke
- - Spontani pobačaj
- - Ishrana trudnica
- - Razgovori u očekivanju (djeteta)
- - - - Imena
- - Vježbanje
[Beba]
- - Novorođenče, beba
- - - - Oprema za bebe
- - - - Razvoj bebe
- - - - Rodili smo!
- - - - Zdravlje beba
- - - - - - Alergija
- - Nedonoščad
- - Dojenje i dodavanje
- - Uvođenje guste hrane
- - Poslije porođaja
- - Roditeljski razgovori
[Dijete]
- - Djeca
- - Djeca s posebnim potrebama
- - Od đačića do đaka
- - Dječija oprema
- - Odgoj
- - Vrtić i čuvanje djeteta
- - Ishrana djece
- - Zgode i nezgode
- - »Mrdajmo« zajedno
- - Tinejdžeri
[Partnerstvo]
- - Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…
- - Porodica i partnerski odnosi
- - Seksualnost
- - Porodično zakonodavstvo
- - Finansijske dileme roditeljstva
- - U zagrljaju žalosti
- - Očev forum
[Porodični život]
- - Izleti i godišnji odmori
- - Napravimo zajedno
- - Igre, brojalice, pjesmice
- - Savjeti (za) domaćice
- - Tehnika
- - Kuhajmo zajedno
- - Naša svakodnevica
- - - - Knjiga, film i muzika
- - - - Čestitke
- - - - Graditeljstvo
- - Zdravlje
- - Mršavljenje
- - Kućni ljubimci
- - - - Poklanjanje malih životinja
- - Od cvjetića do salatice
- - Ljepota i moda
[Zajednica RR]
- - O portalu
- - - - FAQ
- - Humanitarnost
- - Druženja, događaji
- - Skupljanje
- - Statistika RR
- - Razgovori…o svemu i svačemu
- - - - Zabava
- - Nagradne igre
Anketa
Zdrava hrana.пеперутка16 Da li se hranite zdravo?
Oznake