Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja moradoh napisati ovaj recept za koru za pizzu ja ukusnije nisam nikad probala
za 4 veće pizze
malo manje od 1kg brašna 1 velika kašika soli 2 velike kašike meda (cvijetni ili neki drugi svijetli) 6 velikih kašika maslinovog ulja 2 digo kvasca malo šećera oko 1 kašike voda za zakuhavanje
staviti toplu vodu malo šećera i digo da nadođe
zakuhati tijesto od svih sastojaka i pustiti da nadođe.
ovaj med čuda čini za ukus tijesta za pizzu
_____________________________
mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
ja moradoh napisati ovaj recept za koru za pizzu ja ukusnije nisam nikad probala
za 4 veće pizze
malo manje od 1kg brašna 1 velika kašika soli 2 velike kašike meda (cvijetni ili neki drugi svijetli) 6 velikih kašika maslinovog ulja 2 digo kvasca malo šećera oko 1 kašike voda za zakuhavanje
staviti toplu vodu malo šećera i digo da nadođe
zakuhati tijesto od svih sastojaka i pustiti da nadođe.
ovaj med čuda čini za ukus tijesta za pizzu
Chuci, može li se ovo tijesto zamrznuti ili stojati u frižideru?
joj baš zanimljivo...porbala bih...al i mene zanima zamrazavanje ovoga tjesta prvi put idu naravno 4 manje...al kontam ja ponekad napravim pa ostavim mami u azmrzivaču da ona može satsaviti bez mene
_____________________________
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
pa ja kad pečem piletinu znam staviti med da mi lijepo porumeni a i ukus je super... al ja to ba na 250 stavim da se zapeče
< Poruku je uredio Hanady RR -- 25.9.2011 12:52:01 >
_____________________________
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja moradoh napisati ovaj recept za koru za pizzu ja ukusnije nisam nikad probala
za 4 veće pizze
malo manje od 1kg brašna 1 velika kašika soli 2 velike kašike meda (cvijetni ili neki drugi svijetli) 6 velikih kašika maslinovog ulja 2 digo kvasca malo šećera oko 1 kašike voda za zakuhavanje
staviti toplu vodu malo šećera i digo da nadođe
zakuhati tijesto od svih sastojaka i pustiti da nadođe.
ovaj med čuda čini za ukus tijesta za pizzu
MENE zanima dal mogu manje staviti sto rece Iman mi bi jednu pizu recimo umjesto 6 kasika da 3 stavim maslinovog ulja. umjesto 2 kasike meda da jednu stavim umjesto 2 digo kvasac da jedan ocel valjat ovako
ja moradoh napisati ovaj recept za koru za pizzu ja ukusnije nisam nikad probala
za 4 veće pizze
malo manje od 1kg brašna 1 velika kašika soli 2 velike kašike meda (cvijetni ili neki drugi svijetli) 6 velikih kašika maslinovog ulja 2 digo kvasca malo šećera oko 1 kašike voda za zakuhavanje
staviti toplu vodu malo šećera i digo da nadođe
zakuhati tijesto od svih sastojaka i pustiti da nadođe.
ovaj med čuda čini za ukus tijesta za pizzu
Isprobano
Hvala
_____________________________
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...