Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Covjek je dobar koliko zna oprastati, mudar koliko zna trpiti, velik koliko zna voljeti, prvo sebe pa onda ostale oko sebe...Neko to gore vidi sve i uredno biljezi nase postupke.
ovo nije poslovica nego stih...al sma ga ja sebi pretvorila u poslovicu iliti mudru izeku
''smij se i kad plakat bi htjela, osmjehom blažo dušu što skriva, jer tako se mora pred ovim svijetom... koji u tudjim suzama uziva!!!
moje omiljene: -bolje je letjeti pa pasti nego nikad ne poletjeti -ako ti zivot da limun, napravi limunadu -za svakim i svacim 3 dana placa dosta -budi neozbiljan dok mozes, ima vremena kad ces biti ozbiljan (ova je moja )