Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo da i ja malo "reklamiram" MM. Citala sam na nekim temama kako mnogi roditelji ne znaju koju aktivnost i koji sport da odaberu za svoje malisane. MM ima Univerzalnu sportsku skolu za djecu od 5 (mada ima i mladjih) do 13 godina koja postoji vec 3 godine a treninzi se odrzavaju u Olimpijskoj dvorani Zetra. Nesto vise o tome mozete procitati na www.sport-talent.ba (stranica je u izradi tako da sadrzi smo osnovne informacije).
RE: Univerzalna sportska skola 18.11.2008 15:12:55
Visnja RR
bravo! to je odlicna stvar za djecu... sad znamo gdje ce nam djecica sa RR u SA da idu na mrdanje... moracu to prijaviti svojim drugaricama koje poksavaju svoje klince da odvoje od kompjutera...
RE: Univerzalna sportska skola 18.11.2008 15:38:59
Blue rose RR
Odlično Amrino, i bravo za tm. Gledala sam slike, i fakat ima male djece, ali ne baš da sam vidjela trogodišnjake. I ne vidjoh, kakvim sportovima se bave. Nego de ti svog đuvegiju nagovori da otvori jednom u petnaest dana organizovanje kakvog sportskog druženja sa djecom i manjih uzrasta od 5 godina. Ako ništa neka šutaju lopte i rastežu se.
RE: Univerzalna sportska skola 18.11.2008 15:48:41
haidy
Bas sam juce gledala na TV-u reportazu o toj skoli i komentarisala da je super. Odlicna ideja, a ni mjesecna clanarina nije preskupa (45 KM). nadam se da ce opstati jos mnogo godina, dok nase bebe stasaju za nju.
RE: Univerzalna sportska skola 18.11.2008 16:08:02
Amrino
Ima i djece koja su mladja od 5 god. ali najbolje je doci na trening pa vidjeti o cemu se tu radi, kako to funkcionise pa skontati moze li se dijete tu uklopiti. Ja cesto odem sa Hamzom pa se on igra s loptama, puze i gleda djecicu . Sto se sportova tice: Za djecake: atletika, fudbal, kosarka, rukomet, odbojka, gimnastika, djeciji aerobik, borilacki sportovi (boks, karate, hrvanje) Za djevojcice: atletika, kosarka, rukomet, odbojka, gimnastika, djeciji aerobik, ritmicka gimnastika i ples Clanarina je 45 KM mjesecno. Treninzi su cetiri puta sedmicno. Kontakt telefoni su: 061 867 992- Armin 061 367 607- Goran 062 519 005- Safet
Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)
The best thing to spend on your children is TIME...
Moj E je tek skoro napnio 2 godine ali ljudi moji da vidite kako loptom barata ja nikad u zivotu fudbal nisam volila ali sad razmisljam da ga od ove dobi dam na neku vrstu treninga, samo da mu ostane ova zelja za izlaskom i igranje loptom, jer se opasno navukao na kompjuter i crtane. ima li igdje u sa "trening" fudbala za ovako malu djecu?
Smisao funkcioniranja Sportske akademije Score je da se što većem broju djece uzrasta od 3 –12 godine omogući svestrani (višestrani) razvoj psihofizičkih sposobnosti i osobina primjenom što raznovrsnijeg sadržaja, prilagođenog dobi i mogućnostima. Prije svega, potreba je da se kroz igru utječe na njihov pravilan rast i razvoj. Djeca tako postaju potencijalna baza za razne sportove i doživljavaju p...rvo i pravovremeno usmjeravanje ka sportu. Osnovni cilj ovog projekta je višestrani psihosomatski razvoj djece, razvijanje zdravstvene kulture djece u svrhu čuvanja i unaprjeđenja vlastitog zdravlja i zdravlja okoline, zadovoljenje potreba djece za kretanjem, odnosno vježbanjem, i putem toga stvoriti navike svakodnevnog tjelesnog vježbanja.
Evo da i ja pohvalim ovu akademiju scoore moj sin ima 2god i 2mjeseca a članovi smo vec mjesec dana. Ne radi bas on sve (jos uvijek) ali moze pratiti. Ono sto me oduševilo je to da su treneri jako pazljivi i trude se. Moj sin ih jako voli. Topla preporuka
RE: Univerzalna sportska skola 15.12.2013 13:26:11
škorpija
mi i dalje idemo u sportsku školu proacademia, treći mjesec već i malac je i dalje oduševljen, nije niti jedan trenimg propustio, baš se raduje kad zna da je taj dan trening