Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo pitam mm. Kaže da nije vidio. Ali je vidio da su nekom dječaku ispale bomboneiz džepa tokom treninga. Je li to A?
, jeste to je on, a jedna curica mu prišla poslije treninga i kaže hoćeš li me počastiti, a ako tvoju curicu stalno dovodi tm onda znam koja je, ona je čini mi se išla prva od djevojčica, sama s njih desetak grubijana
Evo pitam mm. Kaže da nije vidio. Ali je vidio da su nekom dječaku ispale bomboneiz džepa tokom treninga. Je li to A?
, jeste to je on, a jedna curica mu prišla poslije treninga i kaže hoćeš li me počastiti, a ako tvoju curicu stalno dovodi tm onda znam koja je, ona je čini mi se išla prva od djevojčica, sama s njih desetak grubijana
Sada mm konstatuje kako nas sa RR nema gdje nema.
A nije to moja L. Mojoj L je danas tek bio drugi trening. Plavokosa djevojčica sa kosom vezanom u repić i u roza trenerci.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 15.1.2014 21:29:29 >
Žena ja sam talasika što se tiče fudbala i sporta inače Jučer ga odvela na otoku da se upoznamo bla bla...dok sam pričala sa trenerom djeca su izašla vani na kišu da treniraju...Jel do mene ili to tako treba? Kako će u dresu po kiši trenirati...😂😂😂kaže trener to je tako nema veze Jel zima ili ljeto Leleeer reko djete će mi se orehladit😉 Nisam zbog toga odustala već je nešto drugo po srijedi..kad je žena peh