Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 11:34:43
daca/maca
...ja sam na PORODILJSKOM još dva mjeseca, pošto moja firma "pokriva" 6 mjeseci...Pisacu Molbu za još 6, pošto maleni doji,a i nemam ga kome ostaviti, SVEKRIVA radi, mama moja bolesna, nana MOJA ima 78godina...Nikad mi nije bilo ljepše, uz moga DELFINA malog...sekiram se da li ce mi odobriti još 6 mjeseci, jer u mojoj firmi sve žene ostanu max 9mjeseci....JOJJJJJJJJJ
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 11:41:31
neki
Da se i ja prijavim na listu Ja sam do januara sledece godine kucanica,pa onda u potragu za poslom Sretna sam naravno sto sam sa svojom djecom stalno,ali mi fali obaveza mimo kuce Eh da ima sta da se radi ovako u kuci,kakav poslic,bilo bi suuuuuuper
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 11:52:12
Leva
Evo jos jedne koja u slobodno vrijeme studira
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 13:43:26
manuela RR
Samo da razjasnim, pod kućanicama podrazumjevam žene koje nemaju nikakvo zaposlenje,a one koje su na porodiljskom se ne računaju,jer one će se vratiti na posao
< Poruku je uredio manuela -- 19.6.2009 13:56:04 >