Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 10.2.2011 21:06:52
Visnja RR
Drage moje,
26.02. jedna mala grupica djece iz Doma (oko 10) slavi svoj rođendan... RR se dogovorio sa diektorom Zulićem i igraonicom Zanzibar da se ovaj rođendan organizuje zajednički...
Dječica će dobiti simbolične poklončiće od Doma ...mi bi mogli prikupiti nešto novca za neku sitnicu... Zanzibar ce obezbjediti pice i sokiće za djecu Doma ali i našu djecu... Trebaju nam torte: jedna velika sa imenima slavljenika ! Koja će naša "tortašica" pokloniti tortu? Novčane priloge možete dati na "moj" ŽR... Mi ćemo morati platiti prevoz 100 km i kupiti sitne poklončiće... Na računu imamo samo 50 km
Vjerujem da će to biti jedno lijepo druenje dječice Doma i nase dječice...
Direktor Doma mi je rekao da dječica jo uvjek prepričavaju svoje vragolije sa NG kad su dobijali paketiće...bili su jako jako sretni
< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.2.2011 19:43:43 >
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 10.2.2011 22:30:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mila81
Baš lijep povod, svakako ću se odazvati a i ujedno ću i svoj rođendan obilježiti pošto je 27.3., pa nisu tidesete svali dan
ma šta kažeš nisu ni 80 svaki dan samo jednom inšallah u zdravlju i rahatluku i njih da slaviš
muaa
ideja
i dali treba da kažem da svim srcem i dušom i novčićima ovu organizaciju podržavam.
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 11.2.2011 9:07:05
Hanady RR
ja sad jedva čekam ovaj rođkas
sve kontam da nam je ranije da znamo broj godina slavljenika...pa da probamo neke sponzore animirati za poklončiće od nas
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 11.2.2011 13:35:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Drage moje,
26.03. jedna mala grupica djece iz Doma (oko 10) slavi svoj rođendan... RR se dogovorio sa diektorom Zulićem i igraonicom Zanzibar da se ovaj rođendan organizuje zajednički...
Dječica će dobiti simbolične poklončiće od Doma ...mi bi mogli prikupiti nešto novca za neku sitnicu... Zanzibar ce obezbjediti pice i sokiće za djecu Doma ali i našu djecu... Trebaju nam torte: jedna velika sa imenima slavljenika ! Koja će naša "tortašica" pokloniti tortu? Novčane priloge možete dati na "moj" ŽR... Mi ćemo morati platiti prevoz 100 km i kupiti sitne poklončiće... Na računu imamo samo 50 km
Vjerujem da će to biti jedno lijepo druenje dječice Doma i nase dječice...
Direktor Doma mi je rekao da dječica jo uvjek prepričavaju svoje vragolije sa NG kad su dobijali paketiće...bili su jako jako sretni
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 12.2.2011 15:52:29
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
moja greška ...uzas...26.02 ..hvalaa
to znaci za dvije nedjelje ja cu ako Bogda uplatit svoj skromni iznos sad dali cu doci sve zavisi od planova ako ne budem imla nista u planu naravno rado cu se odazvati jel hocete uspijeti da se sve organizuje do 26.02.jel treba mi nesto da ucestvujem ili pomognemo vezano za organizaciju istog?
RE: Rođendan dječice iz Doma Bjelave! 12.2.2011 19:49:49
Anoniman
pa to je uskoro
sta ste skontali za torte?
koliko tortica treba?
ja s 100% sigurnoscu da mi uspije mogu svarcvaldicu napraviti...sve ostalo je kod mene 50:50...a na svarcvaldicu ne mogu staviti fondant...eto...skontajte