Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RingeRingeRaja - april 2018 27.4.2018 12:40:20
Visnja RR
OBAVJEŠTENJE
Dragi Ringerajci , danas se desila jedna čudna situacija kada je jasnalajla nestala sa spiska takmičara a bila je dobitnica 2. nagrade u ponedjeljak i s pretpostavkom da bi danas osvojila 2. mjesto u sveukunom poretku...
Šta se tačno desilo nismo sigurni... MI (RR - tj progrmaer) znamo da se samo osoba koja igra (odnosno osoba koja ima pasword te osobe - često dvije osobe igraju za jednu) i programer mogu odjaviti iz igre (tadazauvjek netsaju bodovi i igrač se više ne može vratiti u igru).... Kako to programer nije uradio a jasnalajla tvrdi da ona nije, postoji vjerovatnoća da je neko saznao njen pasword i odjavio je... Jasnalajla je zaista pored dvoje djece "ginula" u ovoj igrici i ja kao organizator takmičenja sam odlučila sljedeće:
- Jasnalajla će dobiti svoju nagradu kao drugoplasirana u ponedjeljak i drugoplasirana u sveukupnom poretku - sve takmiarke koje budu na listi dobitnica nagrada u 24 h će dobiti svoje nagrade kao da jasnalajla uopšte nije igrala
eto...jasnlajla može da odmori :)
a vi drage moje ubuduće budite oprezna sa paswordima (neka to ne bude ime vaše djece, muža, datum rođena i slično)
još jednom da napomenem dobitnice iz SA nagradu preuzimaju na adresi u SA (uz dogovor putem PP) a dobitnice van Sarajeva poklone dobijaju na svoju adresu koju mi ostavljaju isto tako na pp