Visnja RR -> RE: RingeRingeRaja - april 2018 (27.4.2018 12:40:20)
|
OBAVJEŠTENJE Dragi Ringerajci , danas se desila jedna čudna situacija kada je jasnalajla nestala sa spiska takmičara a bila je dobitnica 2. nagrade u ponedjeljak i s pretpostavkom da bi danas osvojila 2. mjesto u sveukunom poretku... Šta se tačno desilo nismo sigurni... MI (RR - tj progrmaer) znamo da se samo osoba koja igra (odnosno osoba koja ima pasword te osobe - često dvije osobe igraju za jednu) i programer mogu odjaviti iz igre (tadazauvjek netsaju bodovi i igrač se više ne može vratiti u igru).... Kako to programer nije uradio a jasnalajla tvrdi da ona nije, postoji vjerovatnoća da je neko saznao njen pasword i odjavio je... Jasnalajla je zaista pored dvoje djece "ginula" u ovoj igrici i ja kao organizator takmičenja sam odlučila sljedeće: - Jasnalajla će dobiti svoju nagradu kao drugoplasirana u ponedjeljak i drugoplasirana u sveukupnom poretku - sve takmiarke koje budu na listi dobitnica nagrada u 24 h će dobiti svoje nagrade kao da jasnalajla uopšte nije igrala eto...jasnlajla može da odmori :) a vi drage moje ubuduće budite oprezna sa paswordima (neka to ne bude ime vaše djece, muža, datum rođena i slično) Ugodno klikanje do 24 h želim vam od srca... Vaša RR (programer i ja ) <3 [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|