Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
I ja sam danas bila vrijedna Supica s tikvom muskatnom Fasiranci punjeni zdenka sirom Curry riza Slozenac sa povrcem (mrkva..prasa..spinat) zapecen sa jajima i vrhnjem Sveki donijela paprike punjene sirom Desert nugat banana kolac
Za sutra sarma, kiseli kupus, domaci bijeli kruh i mjesani crni (bijelo brasno, integralno jecmeno, razeno i kukuruzno sa sjemenkama lana, sezama, suncokreta i zobi).
< Poruku je uredio loptica7 -- 5.3.2016 21:09:55 >
Je li moguce da danas niko nije kuhao?! Mi smo svratili kod mame na rucak..kokosija corbica s povrcem..kljukusa pita (sa bijelim lukom)..peceno pile..salata..kolac..itd. Za dorucak bio omlet.. A za veceru brzinski coko muffini sa malinama..palenta za djecu.
Subota: som na mediteranski način + rižoto, zelena salata, mladi luk, palačinci s nutelom Nedjelja: juneća džigerica na roštilj tavi + špinat, domaći, neprskani /Koko /, šampita...sa ne dobrim šaumom..sve uradila kako treba i nije uspio...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Subota: som na mediteranski način + rižoto, zelena salata, mladi luk, palačinci s nutelom Nedjelja: juneća džigerica na roštilj tavi + špinat, domaći, neprskani /Koko /, šampita...sa ne dobrim šaumom..sve uradila kako treba i nije uspio...
...nema na cemu i drugi put kad bude.
ne sekiraj se za sampitu dok se moze jesti iz tepsije kasikom
i kod mene spinat ....ja i S smo skoro pozelenili od njega piletina s krompirom i mamine hurmasice