elkina_mala
|
ja sam se opeklana nogu,prije âr meseci,ali ono bas puno,elem ustala ja ujutro oko 6 da kafu napravim muzu,i tak ja dirjemam kraj sporeta,ona voda provri i ja zakacim i istresem svu sebi na nogu:( vristala sam od bolova,nisam znala sta da radim a mm mora na posao,i tako ja uzmem plasticnu zdjelu i naspem vode,i ubacim leda,i tu nogu:-,sta cu...pretrpim,i kasnije mi jetrva dosla u apoteku uzela kremu..vjerovale vi li ne,da sam ostala nisam mogla vjerovat ma mani se cini cim sam je stavila na plikove,da je onaj uzasan bol prestao,i nakon toga stvaila dva tri puta,plik sam puknuo ali bar me nije vise bolilo:) tako da mozes uzeti tu kremu,mozda ima u Sarajevu zove se "urgo-krema za opekotine" eto nije ni skupa,ovdje je nekih 6 eura,ja msilim ona tuba,ali pomaze,100% eto:) ah ako ne,stavi ako imas kvare,znas sta je:) to su takodze meni stavlajli kad sam stavila nogu (drugu) hehe,u serpu sa makaronama:(, i stalno mjenjaj...oduzila ja,ali nema vezze,drzim fige da tvoju bebu to prestane,i da se ti smiris pusaaa:)