Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji v... 5.2.2014 15:42:25
Visnja RR
U nagradnoj igri mogu učestvovati djeca članica Ringeraje u dobi od 2-14 godina. Potrebno je postaviti fotografiju crteža na temi, u vidu jednog posta, sa imenom, prezimenom i godinama djeteta. Crteži će biti podijeljeni u tri kategorije : djeca u dobi od 2-4 godine, 5-8 godina, 9-14 godina. Molimo roditelje da sačuvaju originalne crteže.
Nagradna igra počinje 5. februara i traje do 5. marta kada će žiri odabrati pobjednike u sve tri kategorije. Najbolji crteži će biti nagrađeni poklon bonom OKAIDI u vrijednosti od 100 KM. OKAIDI slavi otvaranje još dvije nove prodavnice u BIH, 1. marta u Banjaluci i 8. marta u Tuzli.
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 5.2.2014 16:12:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
super.. Nadam se da cu imati predstavnika bar u jednoj od kategorija
nadamo se istom
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 6.2.2014 23:34:01
Hanady RR
Hanadi... ona eno od sinoć crta... završit će sutra garant...danas nije imala kad
a F čeka nove flomastere kaže ovi nisu lijepi
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 6.2.2014 23:41:30
Hanady RR
ma kakavo rovljenje a vidi možda ima po sobi toga...ni na um mi nije palo...ja im rekla sinoć...to kacija krenula namah
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 7.2.2014 9:02:19
M kao Mama
Super, bit će ovo super "luda" tema jedva čekam radove i mi ćemo naravno učestvivati, a trebali su uvrstiti i četvrtu kategoriju, apstraktnih umjetnica, hahaha, jer smo i mi u istoj
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 7.2.2014 10:12:55
Anoniman
Cim sam vidjela ovu temu, rekla sam im da nacrtaju princezu, pa cemo crteze uslikati i poslati teti Visnji...Isti dan crtezi su bili gotovi. Slikam ih kad se krenu kaciti radovi.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 7.2.2014 10:13:46 >
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 9.2.2014 16:57:41
Full Moon
Nigdje veze, mislim ja i ne znam u koju kategoriju mi dijete spada - ocito do 4 godine , a iskreno ima jedan crtez koji ja jako volim, ali nema originala niDJe , zato jos nisam stavila sliku, ne znam sto niko ne stavlja, i nadam se da ce i djecaci crtati