Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 11.2.2014 1:14:19
veeseelaa
joj tiki tebe, pa gdje žeš to djetetu spominjat moja je nacrtala princezu , nije loša al je malo retardirana, ima tri noge kao da je iz Hirosime hahahah o moj Bože
ta uuopće znači Okaidi?
ostalo je da je oboji, al vala mogla bi drugu nacrtat da se ne brukamo medj ove divne radove
svaka čast za dječicu, divni radovi
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.2.2014 1:19:11 >
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 11.2.2014 8:09:01
M kao Mama
kad vidjeh radove kulturno se povukoho, ja da joj nacrtamn ne bi mogla parirati pojedinim, crtna i moja fino, al ne ovako, njen crtež je u duhu olipijade i zime, kažem vam ona je pstraktna i ima svoju viziju princeze, nacrtala sebe i sestu kako kližu u zetri, jer one su naše prinbceze pa ona doslovno shvatila, hahahaha
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 11.2.2014 8:17:26
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
Pa nema sanse da svaki crtez dobije nagradu, moja djeca dodju jedna drugoj konkurencija no nama je cilj da se nasi crtezi vide sa ostalima jer u ovo vesele teme u moru svakojakih na rr i treba je podrzatibez ozbzira sto crtez nece biti nagradjen
Joj jest, al ja joj budala sponenuh nagradu i sad me stalno pita kad cu joj slikat crtez i kad ce doci tete da ga gledaju i da dobije nagradu
Moja djeca ce dobiti nagradu od mene....nesto sitno....utjesna kao a slazem se full moon u vezi teme
Ja sam svojoj svakako mislila dati nagradu, ali da ne zna da je od mene Ako uspijemo sta nacrtati, svaki put umjesto princeze i princa ona nacrta ipak nesto drugo
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 11.2.2014 9:08:35
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma
kad vidjeh radove kulturno se povukoho, ja da joj nacrtamn ne bi mogla parirati pojedinim, crtna i moja fino, al ne ovako, njen crtež je u duhu olipijade i zime, kažem vam ona je pstraktna i ima svoju viziju princeze, nacrtala sebe i sestu kako kližu u zetri, jer one su naše prinbceze pa ona doslovno shvatila, hahahaha
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 11.2.2014 20:58:49
Hanady RR
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 12.2.2014 10:32:02
Hanady RR
Ja imam još jedan koji je H uradila... njega bih voljela onako pokazati mimo takmičenja... al su parovi baletni u pitanju i to dva...pa mi je bilo mimo teme malo
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 12.2.2014 13:16:16
Full Moon
Ja imam još jedan koji je H uradila... njega bih voljela onako pokazati mimo takmičenja... al su parovi baletni u pitanju i to dva...pa mi je bilo mimo teme malo
Daj otvori temu;-) da im "kacimo" radove; da razmjenjuju ideje:-P
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 12.2.2014 16:12:27
Hanady RR
Amra idite na www.slikomat.com zatim idete na opciju pretraži, pa sa sviga diska izaberete vašu sliku zatim idete ispod na opciju Naloži... zatim kada se to završi iz posljednje vodoravne kućice prekopirajte link u svoj post na forumu...time ste dikrenti link do vaše fotografije postavili na ovu temu i samim tim ste takmičari
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 12.2.2014 16:26:30
Hanady RR
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 14.2.2014 19:42:41
Hanady RR
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 14.2.2014 21:34:54
zunga
Pozdrav svima, nova sam na forumu, tacnije redovni sam posjetilac ali ne i aktivni clan :) Simpa mi je skroz ova nagradna igra, pa eto, odlicna prilika da se i ja aktivnije ukljucim... Crtez svog sina stavljem cim skontam kako p.s. super su svi crtezi koje sam da sada vidjela-jaka konkurencija
RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvo... 14.2.2014 21:35:54
Hanady RR
ovako pokušajte
idite na www.slikomat.com zatim idete na opciju pretraži, pa sa sviga diska izaberete vašu sliku zatim idete ispod na opciju Naloži... zatim kada se to završi iz posljednje vodoravne kućice prekopirajte link u svoj post na forumu...time ste dikrenti link do vaše fotografije postavili na ovu temu i samim tim ste takmičari