Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mozda nocas postanem tetka po drugi put 5.12.2008 20:52:58
Ilhana RR
sad je bila moja snaha ovde, kojoj je termin 9 decembra. Otisla je odavde kuci sa velikim bolovima. Malu Emu ce ostaviti kod njenih jer trebaju da stignu, ako vec nisu stigli.
Nadam se da ce se vise kutarisati bolova jer je imala uzasnu trudnocu, nonstop je bolio stomak.
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 5.12.2008 21:16:01
Ilhana RR
Hvala bas ste duse. Jao sto sam sada uzbudjena. Prosli put sam bila sa njom u bolnici, ona mislila da ce mi brat se izgubiti pa da joj uskocim al podnio je sve *JEDVA* hihi...
A otisla je odavde prijeteci njemu da ce ga vuci za kosu ko prosli put i da ce ga ogrebati isto kao prosli put hehe... cak ima jednu crtu oziljka od proslog puta koliko ga je ogrebala hihihi
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 6.12.2008 0:38:40
batterfly
I ja joj drzim GIGE (fige),zajedno sa vama!!! Nadam se da ce sve proci kako treba i da ce porod proci sto brze,i da ce na svijet donijeti zivu i zdravu bebicu!!!
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 6.12.2008 2:23:16
Ilhana RR
Jos nikakvih novosti ili mi zaboravili javiti da u otisli... vjerovatno su to bili lazni bolovi... al priblizava se... imam osjecaj da ce biti za vikend...
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 6.12.2008 21:30:35
medolino
sretnoooooo pa da čestitamo ubrzo