Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 7.12.2008 21:16:09
S.mama
Ilhana,ja te cekala na msn,Seju poslala kod mame,pa sam imala slobodnog vremena,a sad na zalost M hoce igra igrice pa nista od dopisivanja...Ljubi Lamiju
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 7.12.2008 21:18:39
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: S.mama
Ilhana,ja te cekala na msn,Seju poslala kod mame,pa sam imala slobodnog vremena,a sad na zalost M hoce igra igrice pa nista od dopisivanja...Ljubi Lamiju
Kad si me cekala? Ako danas, slabo sam bila na komp jer sam bila kod mojih tamo pomagala po malo za sutra mami i oko Lamije i Eme se zadala...
E reci M da za bajram zelis laptop hihi...
Poljubi princa pa se cujemo onda kad budes imala vremena sledeci put...
RE: Mozda nocas postanem tetka po drugi put 7.12.2008 23:38:36
Ilhana RR
Zvala me je iz bolnice malo prije i rekla da se nocas nece vratiti dok se neporodi hehehe... tako da se vjerovatno sada poradja... a ja sam zaduzena za mustuluke heheheh =)