Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja se uclanila u kurs za trudnice i sestra Belkisa( ili tako nesto )rekla mi je da ponesem papuce.Hocemo li mi to vjezbatiii? i sta se jos radi na tom kursu? Znam da znate-pišite a i ja cu
< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.1.2011 12:29:15 >
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 27.1.2008 15:44:36
imran
ja sam bila na tom kursu kad sam bila trudna, papuce ti trebaju da se sala ne isprlja jer ima tepih, mi nismo vjezbe radili jer ti zato trba odobrenje od ginekologa, ali ces nauciti jako korisne stvari npr. kako pravilno disati na porodu, kako kupati bebu, hraniti, cistiti oci, pupak ustvari kurs je super i svi bi trebali da idu. puno srece pozdrav
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 27.1.2008 15:52:32
M kao Mama
Draga Kano i sve druge , ja sam išla na vježbe, doduše u Sarajevu i to je nešto što svakoj trudnici preporučujem. Pored vježi disanja koje su korisne milion posto, rade se i vježbe za tijelo, te vježbe koje pomažu pri porodu, kao što je vježba kojom se "omekšava" međica kako ne bi pukle ili bile rezane. Moja iskustva su super pozitivna i svaka trudnica bi trebala ići na ove vježbe.
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 28.1.2008 18:24:53
kana
tačno! sestra Behisa je bas ono duuusa,sto me je bas pozitivno iznenadilo jer je kad sam se prijavljivala bila onako bas ozbiljna..Dokaz da prvi dojam vara.Ucili smo vjezbe disanja ,zalil sam joj se za zgaravicu i kiselinu itd..lakse je sa ovim disanjem sada
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 28.1.2008 18:50:48
kana
jest kod kineskog-ambulanta Potok,blizu one djamije Potocke.Pitas na recepciji gdje treba ici.Dodji sutra pa se uclani,ako sestre bude,pa dodji u ponedjeljak u 10:00.Upoznacemo se Ponesi knjizicu,licnu kartu a prvi put kad se uclanis i trudnicki karton i papuce(ja nemam trudnicki karton jer sam kod privatnika-dr Karahasana) Sestra je diiiivnaaa i kurs je besplatno
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 28.1.2008 18:57:11
kana
ne moras nositi odmah papuce dok se ne uclanis Ja sam otisla prosli ponedjeljak oko 11 ili 12 sta ja znam.Ta poluklinika bi trebala raditi do 19 sati i da znas pravo je cool
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 28.1.2008 19:01:08
baby
ok hvala ti puno a mi se vidimo u ponedjeljak u 10:00 ja nisam puno velika jer sam u 15 sedmici a nosim dvojke pa bi se i primjetio stomacic, neznam kako ce mo se prepoznat , za pocetak zovem se Ena
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 28.1.2008 19:07:27
kana
ma skontacu te 100% jer nas je bilo samo 3,a dvije su iz prosle grupe medju kojima je i ona glumica Anđela.One su nam pokazale vjezbe disanja.Ja sam bila najveca jer sam jedina u devetom mjesecu od novih Jedna je frizerka o 7-om a druga je u petom.Ma vidjet ces,super je i reci da sam ti ja preporucila kurs -da imam steeluuu
RE: kurs za trudnice u Zenici?? 31.1.2008 21:58:10
Emina*
Dobro nam dosla..... Eh, ja ti to ne znam, to ce ti morati neko drugi da odgovori,ali ne brini nista, vjeruj mi da zaista dugo neces cekati na odgovor.....