Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa, obzirom da su renovirali Porodjajno, nadati se da su ulozili koju markicu i za nove spavacice ...i ja sam cula da su ranije porodilje tako razvaljene paradirale odjelom, ma ne smijem ni zamisliti sebe u takvoj slici :D...
Poneseš bašlije pa se eto makar malo zakopčaš. Ali od svih koje su se porodile gore čujem da im je toliko bilo svejedno sto su gole i bose da bi mogle i čaršijom kasnije takve hodati
nisam rodila u ze ali mogu vam reci da sav stid nestane na onom porodjajom stolu,tad ti je samo stalo da sve prodje,i svejedno ti je jel sta ispalo ili nije ja sam gledala zene u drugoj sobi kako se izdajaju,sama sam masirala(nemam pojma zasto ali su nam rekli da treba )sjedis i pricas sa drugo mamom i usput radis nesto korisno-znam da smijesno zvuci al stvarno ti je svejedno
black swan
Pa, obzirom da su renovirali Porodjajno, nadati se da su ulozili koju markicu i za nove spavacice ...i ja sam cula da su ranije porodilje tako razvaljene paradirale odjelom, ma ne smijem ni zamisliti sebe u takvoj slici :D...
Ja sam sebe samu slikala u tako divnoj spavačici
Ali takve spavačice su nam najmanji problem...
Što se tiče kursa nisam išla jer nisam mogla zbog rizične trudnoće. I bez obzira na tom sasvim sam se dobro snašla, masu stvari žena u tom trenu uradi prema instinktima...
Hahhahah...bas se ismijah komentarima, ne znam zasto ih cuvam k'o da su zlatne, ali bas mi je neprijatno, nije to stid, nego mi nekako ispod svakog dostojanstva polugola medju nepoznatim zenama, ali prezivjet cu i to, kad mogu ostale, sta meni fali . BuducaMamy, hvala za broj, prijavljujem se ove ili iduce sedmice, mozda se i vidimo . mala86 .
Jutros sam zvala tetu u patronažnoj, kaže mi ovako vježbe su jednom sedmično, dan se odredi naknadno, od 10.00 - 11.30h. Ide se najranije u šestom mjesecu. Meni je preporučila krajem aprila da dodjem, tad cu aBd biti na početku sedmog i prijavim se. Treba mi zdravstvena knjižica i papuče. Nalaze se u podrumu poliklinike.
Pa ima li koja da će u tom periodu, da se družimo
Nedavno sam bila kod rodice u Zenici koja je trudna, pa sam sa njom otisla i imala priliku da vidim na koji način rade. Sestre su divne rodica mi je rekla da škola traje 6 sedmica, imaju vise grupa koje su raspoređene po danima,..ona je zadovoljana onim što uči i kaze da će joj sigurno biti od koristi.
tako da drage Zenicanke iskoritite tu školu, pitajte i razmjenjujte iskustva.