Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 0:25:38
MELLI
CAREFREE always su mi nekako previše najlonski ,iritiraju me.Probala sam i violetine,i oni su mi bezveze.Nisam probala one Fill fine (valjda se ovako piše),pa ako neko jest voljela bih čuti iskustvo.Jesu li stvarno "kao pamuk"
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 9:02:25
budućamama
Ja sam prije uvijek koristila always sensitive, ali kad sam probala Libresse- ostala sam im vijerna. Osjećaj je isti ko da se nose samo pamučne gaćice. Probajte, ja sam prezadovoljna
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 9:12:37
vjestica
IZVORNA PORUKA: budućamama
Ja sam prije uvijek koristila always sensitive, ali kad sam probala Libresse- ostala sam im vijerna. Osjećaj je isti ko da se nose samo pamučne gaćice. Probajte, ja sam prezadovoljna
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 9:12:50
simba
Uglavnom koristim Naturella s kamilicom ,meki su da ih se ured i ne osjeti ,a ponekad i Always sve zavisi sta se zadesi u marketu kada mi je hica hahahaha .Ured sam sve isprobala al sam se na Naturelli bas zadrzala
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 9:40:36
Gigana
IZVORNA PORUKA: aammina
always
sam uvjek koristila ali sada sam presla na naturela sa kamilicom pamucni,odlicni su
i ja isto. Always su me počeli iritirati, imam osjećaj da sve potpari od njih, tako da sam prešla na Naturella sa kamilicom i prezadovoljna sam. Nemam nikakvih iritacija.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 11:39:01
HanaBana
IZVORNA PORUKA: MELLI
CAREFREE always su mi nekako previše najlonski ,iritiraju me.Probala sam i violetine,i oni su mi bezveze.Nisam probala one Fill fine (valjda se ovako piše),pa ako neko jest voljela bih čuti iskustvo.Jesu li stvarno "kao pamuk"
Probala Violetu, koristila dva puta i dobila gljivice od njih. Katastrofalni su barem meni. Dr mi je strogo zabranio upotrebu tih ulozaka. Pamuka nisu ni vidjeli.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 11:43:54
Ilhana RR
JA nepodnosim ove "poznatije marke" radi gela... skodi mi nesto... al sam nasla jednu marku koja to nekoristim.. mozda ovi iz zvedske prepoznaju Euroshopper je marka, jeftina... al su pravo dobre, nije najlon na njima kao na always i nema gela a dobro upijaju...
A babica mi je rekla da nekoristim always jer ima taj najlon koji inace nijednoj zeni nepreporucju radi iritacije.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 11:51:08
MELLI
IZVORNA PORUKA: HanaBana
IZVORNA PORUKA: MELLI
Probala Violetu, koristila dva puta i dobila gljivice od njih. Katastrofalni su barem meni. Dr mi je strogo zabranio upotrebu tih ulozaka. Pamuka nisu ni vidjeli.
NI meni violeta nije dobra,ali ja pitam za fill fine
A što se naturele tiče,dobra je ,ali mi se nekako sva uvrne i izgužva