Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 12:16:32
idana_85
Ja sam koristila always, a onda sam presla na feel fine. Nakon toga nisam mogla podnijeti always, zuljali su me i potparivali. Onda sam koristila naturelu,dobra je,ali za one koji nemaju obimnu mecu. Sada koristim carefree (po preporuci svekrve ) i jako sam zadovoljna, dugi, tanki i ne raspadaju se.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 12:21:39
Amrino
Na always sam definitivno alergicna i znam jos x osoba koje ih takodje ne podnose. Totalno su sinteticke i ja odmah dobijem osip iako mi koza uopste nije osjetljiva i inace nemam problema s tim. Prije sam camo koristila carefree a sada znam kupiti i Naturela jer su pamucne i fino disu. Inace mrzim velike i duge uloske tako da uvijek kupim one sa maksimalno 3 "tackice".
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 12:34:40
Crvena
IZVORNA PORUKA: budućamama
Ja sam prije uvijek koristila always sensitive, ali kad sam probala Libresse- ostala sam im vijerna. Osjećaj je isti ko da se nose samo pamučne gaćice. Probajte, ja sam prezadovoljna
Potpisujem
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 15:05:48
HanaBana
Ja sam malo prolupala jer i Violeta ima jedne pa se zovu feel fine i oni su mi grozni. Moja sestra koristi te Boni feel fine i kaze da su joj super, ona nema nikakvih problema od njih. Ja ih nisam probala tako da ne znam nista. Izvini za brkanje U poslu sam pa kuckam kada uhvati minut
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 17:27:42
senoenamine
Allways sa 3 kapi,ali u zadnji par god je kao najlon,jos kad hodas imas osjecaj da svako od ukucana il pak gostiju zna da si u onim danima u mj.Naturella sam koristila al mi se nesvidja sto se brzo kusljaju,motaju pa i nisu sicher.Sad sam kupila violleta laydi pa cu da isprobam kada dodje
RE: Koje higijenske uloske koristite? 23.1.2009 19:46:59
mala curica
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Probala Violetu, koristila dva puta i dobila gljivice od njih. Katastrofalni su barem meni. Dr mi je strogo zabranio upotrebu tih ulozaka. Pamuka nisu ni vidjeli.
I ja sam probala Violetu i dobila gljivice i vise nikada ne bih koristila te uloske
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 9:17:59
stella
IZVORNA PORUKA: nikka
Nekoristim nijedne uloške, svi su mi nehigijenski. Koristim samo OB tampone raznih veličina po potrebi i neosjetim ONE dane u mjesecu.
Jeli ti se ikada desilo da ti pomjere ciklus,meni se desavalo(i pored neredovnih ciklusa jos neredovnije) i prestala sam ih koristiti.Osim kad me potrefi na moru.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 10:23:31
andji
Jeli ti se ikada desilo da ti pomjere ciklus,meni se desavalo(i pored neredovnih ciklusa jos neredovnije) i prestala sam ih koristiti.Osim kad me potrefi na moru.
Stella i ja ih koristim godinama,pa ima 6god. sigurno,i nisam imala ikakvih problema,menis e mjesečnica samo pomjeri kad sam pod stresom,a evo ima više od 6-7 mjeseci kako mi je redovna(čitaj nema stresa) a koristim tampone....a ko će ga znati....i to je individualno
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 10:45:56
sarayka
Koristim naturella pamučne i nove violetine pamučne.... Allways mi stvara svrab (oprostite na izrazu!) jer se potparava....
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 11:11:19
laracroft
Kada idem van obavezno stavim ob tampon,a po kuci always sensitive jer me ne iritira,a dobri su mi i ovi naturella od kamilice.Njih sam otkrila nedavno i prezadovoljna sam
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 13:35:25
camm
IZVORNA PORUKA: andji
Stella i ja ih koristim godinama,pa ima 6god. sigurno,i nisam imala ikakvih problema,menis e mjesečnica samo pomjeri kad sam pod stresom,a evo ima više od 6-7 mjeseci kako mi je redovna(čitaj nema stresa) a koristim tampone....a ko će ga znati....i to je individualno
ja nisam za tu varijantu meni je to ne zdravo,dosta toga sam cula o njima ja ih koristim bas kao sto stella kaze ako se zadesim na moru.
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 14:21:46
andji
ja nisam za tu varijantu meni je to ne zdravo,dosta toga sam cula o njima ja ih koristim bas kao sto stella kaze ako se zadesim na moru.
HVALA BOGU,dosad nisam imala problema,rodila sam dijete,živo i zdravo,imam normalnr menst. sve uredu sa mojim reproduktivnim organima i ja sam zadovoljna njihovim učinkom(tampona) a šta će biti od sad ne znam,kao što niko ne zna i ko koristi uložke
RE: Koje higijenske uloske koristite? 24.1.2009 14:43:14
nikka
IZVORNA PORUKA: stella
IZVORNA PORUKA: nikka
Nekoristim nijedne uloške, svi su mi nehigijenski. Koristim samo OB tampone raznih veličina po potrebi i neosjetim ONE dane u mjesecu.
Ne,ciklus mi je trajao uvijek 28 dana a mjesečnica 4-5 dana, koristim ih od prve mjesečnice,znači nekih 18god. otprilike, nikad nikakvih problema nisam imala,rodila sam u 30.god. od jednog jedinog pokušaja i sada poslije poroda ih koristim i sve je bilo isto do spirale,jedino mi se od nje produžila mjesečnica za 2 dana ali je ciklus redovan i dalje. Znači ako si ti imala već neredovan ciklus mislim da ti to nema veze sa tamponima oni su u vag. kanalu a ne u maternici.