Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 10:08:52
DM
Eh evo je još jedna
Kkao sebe vidite u dubokoj starosti? Mislim kad već ne budete imali obaveza kao danas/sutra-oko djece, posao i sl. Kad djeca odu-svako svojim putem,a vi ostanete sami(ili sa svojim partnerom)! Je li vas strah samoće(slušajući priče-tužne ljudi kojima nema ko pokucati na vrata) u starosti? Ili se pak vidite okruženi svojima najmilijima, u šetnji sa unučićima ili na putu oko svijeta u osamdesetim godinama? Da vidimo!
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 10:13:55
jasmin
Ja,kao žešći optimista,već vidim mene kao jako njegovanu gospođu u šezdesetim kako se šećem s mojim skoro sedamdesetogodišnjim mužićem pod ruku,neka plaža,klupica,fazoni...gledamo izlazak sunca kao u našim prvim medenim danima .
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 10:17:38
Volim Te!
Ja mislim da cu imati tezi oblik reume i da ce mi Alcheimer sakrivati stvari po kuci
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 10:18:37
EEDITH
ja i moj dragi se vraćamo sa krstarenja,usput ćemo posjetiti malo pariz,taman do bajrama, tj.vraćamo se doma pred bajram jer nam se okupljaju djeca i unučad kod nas za bajram puna kuća dolazi njih 15-ak minimalno 12
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 10:20:25
Anoniman
Vidim se sa mojim labudom kako obilazimo neke destinacije, kako cuvamo unucad vikendom da bi nam djeca mogla ici malo u provod, a mi da dusu hranimo njihovim pilicima, kako uredjuemo vrt, citamo, obilazimo ljepote BIH i rodbinu...
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 10:23:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
Ja sebe vidm(nadam se) okružena unučadima(sjeća li se iko programa za djecu -naša nona,nena) e onako
P.S.Valjda me snahe neće izbaciti iz sinovljevih života
i ja sbe vidim okruženu unuičadima... mislim stavrno pa kako zamišljaš da obe isto radimo prijo
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 12:11:59
SdZ
Hmmmm... Nadam se da cu biti prilicno zdrava i zdrave pameti. Voljela bih da budem nana koja ce puno pricati i koja ce biti zanimljiva svojoj djeci, unucima... I zelim voziti auto dokad god budem mogla.
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 12:14:41
SdZ
Hmmmm... Nadam se da cu biti prilicno zdrava i zdrave pameti. Voljela bih da budem nana koja ce puno pricati i koja ce biti zanimljiva svojoj djeci, unucima... I zelim voziti auto dokad god budem mogla.
RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti 12.3.2013 13:23:41
veeseelaa
nadam se da ću sačuvati ovakav duh, da ću više putovati, da neću raditi do penzije želim čeprkati po bašti, saditi cvijeće, heklati i družiti se sa ljudima koje volim