Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

DM -> Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:08:52)

Eh evo je još jedna[sm=smiley36.gif]

Kkao sebe vidite u dubokoj starosti? Mislim kad već ne budete imali obaveza kao danas/sutra-oko djece, posao i sl. Kad djeca odu-svako svojim putem,a vi ostanete sami(ili sa svojim partnerom)!
Je li vas strah samoće(slušajući priče-tužne ljudi kojima nema ko pokucati na vrata) u starosti?
Ili se pak vidite okruženi svojima najmilijima, u šetnji sa unučićima ili na putu oko svijeta u osamdesetim godinama?
Da vidimo!

loomasa -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:11:57)

o da, putovanja definitivno! ako se uspije do tada šta zaštekati, ne d'o bog ovisiti o penziji [sm=smiley13.gif]

koka i po -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:12:26)

[sm=smiley1.gif]
eto ga bod od mene[sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:13:55)

Ja,kao žešći optimista,već vidim mene kao jako njegovanu gospođu u šezdesetim kako se šećem s mojim skoro sedamdesetogodišnjim mužićem pod ruku,neka plaža,klupica,fazoni...gledamo izlazak sunca kao u našim prvim medenim danima [sm=smiley36.gif].

koka i po -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:16:26)

draga nasa ruzicasta jasmin.
ja se vidim negdje s motikom u ruci...svakako penzije zaraditi necu[sm=smiley36.gif]

Volim Te! -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:17:38)

Ja mislim da cu imati tezi oblik reume i da ce mi Alcheimer sakrivati stvari po kuci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

EEDITH -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:18:37)

ja i moj dragi se vraćamo sa krstarenja,usput ćemo posjetiti malo pariz,taman do bajrama,
tj.vraćamo se doma pred bajram jer nam se okupljaju djeca i unučad kod nas za bajram
puna kuća dolazi njih 15-ak [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] minimalno 12[sm=smiley1.gif]

DM -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:19:18)

IZVORNA PORUKA: koka i po

draga nasa ruzicasta jasmin.
ja se vidim negdje s motikom u ruci...svakako penzije zaraditi necu[sm=smiley36.gif]

Joj koko[sm=smiley36.gif]
Hajde može i to: znaš ono: goila unučadi, a ti im i z svoje bašte organic hranu dostavljaš[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:20:25)

Vidim se sa mojim labudom kako obilazimo neke destinacije, kako cuvamo unucad vikendom da bi nam djeca mogla ici malo u provod, a mi da dusu hranimo njihovim pilicima, kako uredjuemo vrt, citamo, obilazimo ljepote BIH i rodbinu...

DM -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:21:14)

Ja sebe vidm(nadam se) okružena unučadima(sjeća li se iko programa za djecu -naša nona,nena) e onako[sm=smiley36.gif]

P.S.Valjda me snahe neće izbaciti iz sinovljevih života[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:23:52)

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja sebe vidm(nadam se) okružena unučadima(sjeća li se iko programa za djecu -naša nona,nena) e onako[sm=smiley36.gif]

i ja sbe vidim okruženu unuičadima...
mislim stavrno pa kako zamišljaš da obe isto radimo prijo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

draguljče -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 10:27:01)

Kao dobrodržeću univerzitetsku profesorku okruženu unucima i pametnim mladim ljudima. [sm=smiley36.gif]

Blue rose RR -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 11:03:54)

Kao političarku, i majku.

DM -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 11:13:03)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

i ja sbe vidim okruženu unuičadima...
mislim stavrno pa kako zamišljaš da obe isto radimo prijo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pa zajedno ćemo[sm=smiley36.gif]
Dok ti kuhaš -ja šetam s njima[sm=jezicek.gif]

SdZ -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 12:11:59)

Hmmmm... Nadam se da cu biti prilicno zdrava i zdrave pameti. Voljela bih da budem nana koja ce puno pricati i koja ce biti zanimljiva svojoj djeci, unucima... I zelim voziti auto dokad god budem mogla.[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 12:14:20)

isto kao sada...nosicu leviske...
i aBd budalesati s MM i unučetom ...šta mi više treba

SdZ -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 12:14:41)

Hmmmm... Nadam se da cu biti prilicno zdrava i zdrave pameti. Voljela bih da budem nana koja ce puno pricati i koja ce biti zanimljiva svojoj djeci, unucima... I zelim voziti auto dokad god budem mogla.[sm=smiley36.gif]

vjestica -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 12:17:48)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

isto kao sada...nosicu leviske...
i aBd budalesati s MM i unučetom ...šta mi više treba

ovako nekako
i veći dio godine provesti na moru

veeseelaa -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 13:23:41)

nadam se da ću sačuvati ovakav duh, da ću više putovati, da neću raditi do penzije
želim čeprkati po bašti, saditi cvijeće, heklati i družiti se sa ljudima koje volim

salmy -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 13:26:42)

Ja sebe vidim u starackom domu sa kateterom okolo sebe[sm=smiley36.gif] kako igram karti sa ljubavnikom preko puta mene(isto sa kateterom)

veeseelaa -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 13:32:23)

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja sebe vidim u starackom domu sa kateterom okolo sebe[sm=smiley36.gif] kako igram karti sa ljubavnikom preko puta mene(isto sa kateterom)

ne volim kateter[sm=hudicek1.gif]

salmy -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 13:34:49)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ni ja..al cim sam u starackom ne gine mi[sm=smiley36.gif]

DM -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 13:38:33)

[sm=sad.gif]

vjestica -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 13:49:51)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ni ja..al cim sam u starackom ne gine mi[sm=smiley36.gif]

MA HAJDE PA IMAŠ I DRUGU OPCIJU - PELENE [sm=smiley36.gif]
i btw itekako ima zaljubljivanja u staračkom domu i ostalih pratećih pojava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: Ja u starosti/Kako sebe vidite u starosti (12.3.2013 19:52:13)

Jao majko moja...ahahahhahahahahha

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>