Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
i ja se tu ubrajam ja pijem sanostol kazu dobar i jeste kad ga ujutru popijem samo bi jela ali nista kile nikako ne idu a hranim se zdravo voce povrce sve sto trebam imam ali kile nece na mene nikako ne znam koji je problem
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
sto nas ima masalna treba i ova tema da se i mi mrsavice malo ugojimo ;)
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Neko jednostavno ima ubrzan metabolizam i takvu građu da se kile ne ''lijepe''...
A da probate sa malo jačom hranom, malo većim unosom kalorija bar nekih 2000 - 2500 kcal, znači više kalorija unijeti nego što se dnevno troši. Probati šejk od banane, jajeta i meda. Obavezno imati obilnija 3 obroka glavna i bar 2 međuobroka, ali ne jesti kao ptičice. I tjelovježba može pomoći da se dobije i mišićna masa.
Najbolje je u prehranu uvrstiti i visokokalorične namirnice kao što su sirevi, preljevi za salate, puter, orasi i razne sjemenke. I proteine naravno da se dobije mišićna masa...
Nije na odmet provjeriti i zdravstveno stanje, npr. hormone štitnjače... Možda konsultovati i nutricionistu...
< Poruku je uredio Adana -- 11.3.2013 13:47:24 >
nadams se da cu do ljeta nabaciti koji kilogram jer i kod mene je tako debljam se samo u trudnoci
Ne ozbiljno i ja sam se udebljala u prvoj trudnoći, na dan poroda imala 63kg, sad trenutno imam 58 kg, jedem sve kaloričnu hranu a obroka imam pa i 6 u toku dana
Jedva cekam da vam se pridruzim na ovoj temi,trenutno nisam za ove teme,a ni na onoj mrsajmo zajedno nisam dobro dosla.
posalji nam koju kilicu ako imas viska rado primam ;)
ja imam 55 kg nisam tolika mrsavica ali jos 10 kg bi mi super doslo
Ne ozbiljno i ja sam se udebljala u prvoj trudnoći, na dan poroda imala 63kg, sad trenutno imam 58 kg, jedem sve kaloričnu hranu a obroka imam pa i 6 u toku dana
u tome i jeste fol,na taj nacim je smrsala masa zena kao sto su canim, bebica11 itd. cesti manji obroci ubrzavaju metabolizam i ne dozvoljavaju debljanje. ja jede slicno kao ti.. trenutno imam nekih 58-59kg na 174cm, ali mi ej to ok, zdravo se osjecam, jedem kada zelim i sta zelim...
ko zeli da se na zdrav nacin udeblja neka pojede po veliku kasiku meda pred spavanje, moze u casi mlijeka. koristite neke male trikove, npr malo vise maslinovog ulja po salati, krompir i rizu cesce
I za debljanje treba vise obroka ali obilnijih... Mrsa se kada se metabolizam ubrza, a smanje porcije hrane. Kada se unosi vise kalorija nego sto je potrebno, a uz to jos malo 'jaca' hrana, e onda bi kile trebalo da se gomilaju. :)
Adana to ne mora biti pravilo, ja sta jedem jedem kaloricnu hranu, light hranu nikako ne volim, minimum jedan hljeb bjeli pojedem u toku 24h i opet imam 47kg, ja sve dole silazim, pocela sma bjezati od vage, a muka mi kad moram se obuci i izaci jer sve mi je ogromno postalo.
anlu, jednostavno si takva..ja sam npr juce pojela troje jaja s pola hljeba, pa sendvic, pa dvije jabuke, pa kompletan rucak (burek i krompirusa) pa 5 kolaca cudo od cokolade...dobro kolace nisam odjednom, nego dva, pa mogla jos dva, pa jos i onaj jedan za gladne oci i sve zalila sa litrom kole, oko pola velike flase...ujutru-stomak s kicmom asikuje,a vaga miruje...