Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja sam se trebala zvati Sukejna I moja nana mami je rekla "Ko kenja" I tako da su mi dali ime po maminoj prijateljici koja je odvukla u porodiliste da se porodi-Dzenana-
Ja sam se trebala zvati Anaida ali moj babo je dosao pod prozor u bolnicu i rekao da cu se zvati Ilhana... moja mama nije mogla da zapamti moje ime prvi mjesec tako da ga je morala na besici napisati hahahaha...
Mama je zeljela da se zovem Adisa ali posto je vec bila jedna Adisa u fimiliji nisu mi dali to ime, a brat je htio da se zovem Akita, kao djevojcica iz njegove maste.
kad su se zabavljali, moji roditelji su se "dogovorili" da će prvo imati sina, a potom i kćerku. Odmah su dogovorili i imena. Tako je i bilo, dobiše prvo sina, pa mene nakon 4 godine, dadoše nam imena koja su dogovorili iako su se njihovi roditelji malo bunili zbog mog imena. Trebala sam biti Vildana ili Suada (po volji dede i nane), a ja dobila skroz drugo ime.
Ja sam bila Mirela sve do opstine i onda neki ciko rece da ima tako jedno lijepo ime (vildana) a posto nana nije nesto bila odusevljena mirelom dadose mi ovo sto ga imam ahhaha meni bilo svejedno kako ceme zvat tad sam najvise volila mamicu siku Jedno vrijeme sam bila jedina Vildana u gradu a onda se nesto promodili to ime sad nas ima ihihihi
Ja sam se trebala zvati Anja ,po maminoj kolegici iz Rusije,ali tad je moja nena,inace mamina svekrva rekla da ce me ona onda zvati Jaaanja,kao njoj lakse ,i mama onda nije htjela .I tako sam bila nekoliko dana bez imena,dok tata nije otisao i prijavio me,odakle mu je ime Sanda palo na pamet,nemam pojma ,jer tada je jako rijetko bilo,a i sada je.Al sto je bitno,meni se svidja.
ja sam se trebala zvati Ana Maria al dosao mamin i tatin najbolji prijatelj na babine a ja jos nisam bila prijavljena i rekao da ako ga imalo vole da ce mi dati ime Tea.Nakon dva dana on je poginuo a moji meni dali ime.
ja sam se trebala zvati Irma to je bila mamina zelja, ali mom ocu se nije svidjalo pa mi dadose Jasmina odakle ne znam.... Ali eto zadovoljna sam svojim imenom
Trebala sam se zvati Almedina ili Azra od ta dva imena jedno bih dobila da tata nije citao neki roman i svidjelo mu se ime Melisa samo sto je bilo sa dva "s" ja sam sa jednim tako da je roman stigao mami u bolnicu i tako sam dobila ime Melisa!!!
Po prijedlogu našeg porodičnog prijatelja, pedijatar iz Palestine, i njegova ćerka i ja(a rođene smo u nekoliko dana) trebale smo se zvati Sausan što na palestinskom znači najljepša ruža. Međutim, za našu sredinu to je zvučalo malo čudno i onda mama mi da ime Anita, kaže da joj se oduvijek sviđalo.