Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hmmm... Baka i deda su predlagali da mi nadiju ime Jadranka, jer su mami trudovi poceli na moru pa... Mami se svidjalo Dijana, ali tatinoj familiji jok, nije muslimansko!!! Nekome od njih se dopadalo Adisa. Drago mi je sto nisu ni to prihvatili. Na kraju je mami u ruke dosla knjizica imena i njoj se svidjelo ime koje mi je dala, mada ne sa naglaskom sa kojim me uglavnom svi zovu, a i ja se predstavljam. I tako ja postadoh Adaleta...
bila je opcija MARELICA jer je mama samo jela marelice i dan i noc ...al tati se to bas i nije svidjelo pa ostadoh mirela........njegovo objasnjenje je bilo MIRELA MIRELA MIRELA KOME CU RUZE DA DAM .......I OSTADOH MIRELA
Moji su razmatrali Amina ili Amila, nikako da se odluce, i kad sam trebala na bocu, morali reci ime i tata kaze zaboravio sta mu je mama rekla i upisao prvo koje mu je naumpalo (al u limburgu,to ne smije pred mamo reci) i tako ja postadoh Aida
Po mami,trebala sam se zvati Aldijana,al babo se odlucio za ime svoje nene Tako da nije ni rekao mami kad je trebalo da mi upisu ime i ja dobi ime babine nene
po tatinoj zelji Andjela..ttetki se svidjelo sejla..mama je u trudnoci citala ljubavne romane i tako je naljetela na ime rahela, i ispuni se mami zelja postadoh rahela na sta se tatanij bunio jer mu se bivsa zvala tako dok je zivio u it... mama da zna ubila bi ga hehe
Znam samo da mi je mama dala ime po svojoj doktorici, pa na neki nacin i nisam bas zadovoljna sa svojim imenom, sve dzenane koje poznajem su nesretne, zbog cega ne znam, pa mi se zbog toga ne svidja.
Nemoj tako, ne poznajes one prave . Ja se zovem Dzenana i one koje ja poznajem (nema ih mnogo) su bas sretne (ali sta je sreca) tako da vjerujem da i ti nisi tako nesretna nego se mozda u momentu cini (kao i svakome) tako. A ako ce ti biti lakse nase ime je perzijsko i znaci "voljena, srce, dusa" Stoga glavu gore
po tatinoj zelji Andjela..ttetki se svidjelo sejla..mama je u trudnoci citala ljubavne romane i tako je naljetela na ime rahela, i ispuni se mami zelja postadoh rahela na sta se tatanij bunio jer mu se bivsa zvala tako dok je zivio u it... mama da zna ubila bi ga hehe
EEE i ja sam se trebala zvati Rahela po nekoj divnoj djevojčici ali tatina tetka reče da će me svi zvati Raaahoooo i tako ja dobi izmišljeno ima koje mi se jako sviđa i znam da je samo jednu osobu koja ima to ime a dobila ga je po meni.
Kod mene se mama zadala pravo,pisala spisak pa sam trebala biti Adelaida, belma, selma ili šejla...kad ono deda ode kod tate u kancelariju i skonto on ja sam curica rođena u avgustu lav u horoskopu pa da se zovem dijana, kao lav je kralj životinja a dijana boginja lova i tako njih dvojica mene prijaviše. A da naomenem deda je bio mamin babo i ona je njemu jedinica a ja prvo unuče...pa kobi mu odolio.
ja na prevaru dobila ime, mama htjela da budem Kristina, a tata htio Ana, i u sesir stave papirice, stim da je tata stavio 4 papirica sa imenom Ana a samo jedan sa Kristina, i tako se zovem Ana, a i oboje su imali bake Ane. Mama je poslije dala ime bratu:)