cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

zimski kaput - sarajevo

clock-img

08.11.2013, 07:39

clock-img

suncano

pencil-img

36

E drage moje gdje kupiti kaput u sarajevu, da je solidan kvalitet a naravno i pristupacna cijena, do nekih max 200 KM. I sta se gleda kod kupovine kaputa, kojeg materijala najvise da ima , vuna ili neki drugi

clock-img

08.11.2013, 07:42

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

imas temu mislim da se zove "sta ste poslednej kupili od garderobe " pa tam vidi sa zenicama. Ovo ce se sigurno zatvoriti .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

08.11.2013, 12:39

clock-img

merima_s

pencil-img

398

Ja kupila u Azelu, Esprit 120 KM, 50% vuna. Bio je još jedan 100 KM, 90 % vuna, samo mi nije odgovarao. Ja mislim da ne može jeftinije i kvalitetnije od toga.

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

clock-img

08.11.2013, 18:11

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: merima_s

Ja kupila u Azelu, Esprit 120 KM, 50% vuna. Bio je još jedan 100 KM, 90 % vuna, samo mi nije odgovarao. Ja mislim da ne može jeftinije i kvalitetnije od toga.

i ja gledala ovaj oker, divan je al skontah da imam 2 kaputa u opticaju pa ne kupih a da sam imala viska para kupila bih i njega sigurnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img