Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pozdrav svima prije 3 sedmice sam dobila zeceve muzijaka i 2 zenke jedna zenka se okotila i donjela 4 mladih bili su slatki ko med ali mi ih je komsinica premjestila sa mjesta na mjesto i zecica ih nij htjela dojiti i krepali kad sam vidjela ujutro uzas jel neko od vas ima iskustva sa zecevima ili zna gdjese mogu informisati vise hranai ciscenje mi nisu problem ali mladi jesu ne znam kako sa njima a druga navala mladih dolazi krajem aprila pa da znam kako se ponasati prema njima neko kaze ne diraj ih neko negledaj ih ne znam sta da radim pozdrav
18.03.2008, 21:10
RAJA
391
Kod mene ti je zološki vrt ptice,kornjače pa ribice ali sa zečevima nemam iskustvo sorry
18.03.2008, 21:17
ebru
456
Najvjerovatnije su bili prvi zecici,a oni inace uginu!Koliko ja znam nije ih dobro ni gledati ni dirati,samo nahranis zecicu i to je to.Znam da izgledaju slatko,ali ih bolje ne dirati dok su jos tako mali.Za to se pobrinula majka priroda pa ih zecica moze sama odhranit.Sve to dok malo ne porastu i ne dobiju pravu dlaku.Sretno
19.03.2008, 11:20
sweetbaby
40
hvala