Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja samo dolazim sa novim temam .. ne znam jel koja od vas daval svojoj bebi kakav sirup za apetiti sa dodatkom vitamina moja mala curica krenula u jaslice (a tek joj je 14mje. smrc) pa mi malo slabije jede i vec je navukla neki virušcic pa me zanima mogu li joj kakav sirup kupiti sa dodatkom željeze itd. a da ne idem dr. unaprijed hvala
06.09.2008, 11:28
mamsi
401
Evo ja sam baš neki dan kupila Kenanu sirup na biljnoj bazi kao dodatak prehrani.Zove se Sirup Bokvica A-D-C,vitaminski(Biljni sirup u kombinaciji sa C vitaminom,propolisom i vitaminima ribljeg ulja) Proizvodžač je IVA-FARM VALJEVO,Srbija u saradnji sa MTL ŠVAJCARSKA. Ovako piše na njemu:ovom sirupu su dodani A,D, i C vitamini kao dopuna vitamina u ishrani.Sastojci bokvice,timijana i propolisa visoke biološke vrijednosti i isključivo samo ova kombinacija se preporučuje kod pojačavanja imuniteta....Zbog nedostatka D vitamina u ishrani zimi i neradog uzimanja ribljeg ulja daje se obavezno djeci a osebno u vrijeme gripa kašlja i bronhitisa. Eto valjda sam ti malo pomogla,košta 3,50 KM.
06.09.2008, 13:24
sabinnna
6
e super hvala ti najljepšsa bila sam ja u apoteci al dijevojka nema pojma koji da mi preporuči .. a tako mi nesto i treba za bolji imunitet jer kako rano ustaje i vodim je u vrtic vec je navukala virozu a slabo mi i jede hvala pozdrav
06.09.2008, 15:49
lamka
571
sabinna tvoja curica ce prvih par mjeseci uvijek navuci neki virus dok ne stekne imunitet ja svojoj dajem sanostol sa dodatkom zeljeza aline znam od koliko se on smije davati jer moja ima 2 godine a njega mi je pedijatrica preporucila.
07.09.2008, 00:56
lejlašh
698
Savjet farmaceuta - Multivitamol sirup Dr. Theiss - 1x dnevno po jednu kašikicu prije jela. Sadrži sve vitamine i željezo, a sastav i proizvođač su jako kvalitetni. Pusa za bebaru