cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

visok pritisak u trudnoći

clock-img

02.03.2015, 15:29

clock-img

Berna2

pencil-img

27

Da li je opasno zatrudniti sa visokim pritiskom

clock-img

02.03.2015, 20:55

clock-img

rose

pencil-img

8709

nije bas bezazleno ali uz terapiju je ok...meni je ostao povisen pritisak od prosle trudnoce...sad sam na nekoj terapiji i trudna sam opet

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

02.03.2015, 21:00

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: rose

nije bas bezazleno ali uz terapiju je ok...meni je ostao povisen pritisak od prosle trudnoce...sad sam na nekoj terapiji i trudna sam opet

I meni je bas ovako bilo. Poceo ssa prvom trudnocom, stalne kontrole i terapija metildopom. Onda u drugoj ponovo.
Osim terapije i ishranu regulisala.
Isla i internisti.
Uglavnom sve ok bilo.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

02.03.2015, 21:11

clock-img

Berna2

pencil-img

27

Jako sam nesigurna uvijek gledam crno al nadam se kada zatrudnim da ću pozitivno gledati na buducnost.Mana mi je što sam veliki panicar boricu se s time i nadam se da cu to prevazici.Ljubim vas

clock-img

02.03.2015, 21:13

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Berna2

Jako sam nesigurna uvijek gledam crno al nadam se kada zatrudnim da ću pozitivno gledati na buducnost.Mana mi je što sam veliki panicar boricu se s time i nadam se da cu to prevazici.Ljubim vas

i ja sam panicar i paranoisem bezze al kad me vec strefi onda prihvatim i borim se user posted image

ja sam bila na beta blokatorima do trudnoce...cim sam skontala da sam trudna odem na kontrolu i trazim promjenu terapije...sad sam na terapiji verapamilom koji je primarno za tahikardiju...ukoliko bude trebalo ide metildopa

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

02.03.2015, 21:22

clock-img

Berna2

pencil-img

27

U bolnici Koševo radim svega se nagledam i tako u krug se vrti.Imala sam dva carska a nakon toga dobila bebi bluz kao panicni strah.Uzimala terapiju za to sada sam prestala.Dva puta nažalost se čistila od nekog straha druge slušam a sebe ne a želja pistoji.

Zadnji članci

article-img