Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pozdrav svima. zabrinuta sam pa vas molim ako je neko imao slično iskustvo. kćerka mi je imala trodnevnu groznicu (još je zapravo ima) a ja sam trudna 8 sedmica. pedijatrica mi je rekla da to ne bi rebalo biti opasno za bebu ali me opet strah.
21.07.2014, 22:09
ziki
1815
Spiner a kako se ti osjećas. Imas li neke simptome? Moji dječaci nisu imali trodnevnu, al laički mislim da nema opasnosti po mrvicu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
21.07.2014, 22:18
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: sprinter
pozdrav svima. zabrinuta sam pa vas molim ako je neko imao slično iskustvo. kćerka mi je imala trodnevnu groznicu (još je zapravo ima) a ja sam trudna 8 sedmica. pedijatrica mi je rekla da to ne bi rebalo biti opasno za bebu ali me opet strah.
to je klasični virus koji je et karakteristican za djecu kao i prehlada obicna ne brini,nema nikakve opasnosti za bebu
22.07.2014, 09:00
sprinter
96
hvala vam. nemam ja nikakve simptome. prvo sam mislila da je krzamak iako je vakcinisana.čak je diktorica malo razmišljala o toj mogućnosti. pored svih trudničkih tegoba oš i ova briga.