sa 2 mjeseca Leon se par puta dok bi dojio i uspavljivo poceo tresti,ono kao da mu je zima,malo jace drhti!to se desilo par puta u nekoliko mjeseci!gledala ja po intenetu ista situacija-dr im rekla da je to zbog toga sto malo mlijeka ode u disajne puteve!uvijek je bio svjestan,poceo bi plakat nakon toga,i to traje nekih par sekundica
spomene moj mm to nasoj pedijatrici,i ona nam dadne uputnicu za eeg mozga i neuropedijatra!eeg obavili-nalaz super,joj koji mi je kamen pao sa srca,juce isli i do neuropedijatra!gledala ga i na kraju nalaz sljedeci...napisat cu par stvari iz njega
"socijalni kontakt na razini dobi.bulbomotorika uredna.okrece se na poziv imenom,govori par dvosloznih rijeci sa znacenjem,mimika simetricna.
Predmete prihvaca radiopalmarnim hvatom"-ovdje mu je pokazala zvonce,i on je krenuo uhvatit ono unutra
"tonus misica je promjenjiv,dominira blaze povisen otpor dorzifleksiji stopala"-e za ovo kaze da moramo fizijatru,jer je malo krut,radila mu vjezbice,ko one za kukice,on se smijo,ali nije bio bas opusten,jer mu ih ja nikad nisam radila-i spomenula sam im to
"rotira se,u pronaciji oslon na ispruzene ruke,odize se u cetveronozni!puze uz nize postavljenu zdjelicu,bocno se posjeda,odize se u stojeci!u sjedecem ledja blago obla,obrane naprijed i postranicno razvijene,straga u razvoju!u vertikali oslon na cijelo stopalo"
i sad nas poslala kod fizijatra,okuliste,te uzv mozga,pa onda opet eeg mozga pa kod nje !
rekla nam je da je nasa dr posumnjala na konvulzije,ali da to njoj uopce ne lici na to,ali eto nek se pregleda...i jos sam joj rekla da se to nije ponovilo sigurno vec 2 mjeseca,pa pratim ga,uz njega sam stalno...
poslije otisla kod nase pedijatrice,ona kaze da nema potrebe za svim tim,da je on odlican ,ali eto da napravimo sve to ipak,i sad nam je dala vakcinu,koju nije htjela kad smo joj rekli za to
ja sam luda od juce,zznam da je sve ok,znam svoje dijete,ali ubit ce me dok sve ovo odradimo
i poslije mislim-da se on nije htio dignut dok je bio kod nje-sta bi onda bilo,a po kuci mi ustaje sam,bez ikakavog poticaja!pa nisu djece stvarana serijski,pa da svako sa 9 mjeseci mora to to i to znat!neko ce mozda nesto usvojit sa 8,neko sa 10,pa svi su oni individualni
jel imo ko slicna iskustva?nije mi jasno ovo za misice,i to da je krut?!!!!