cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

the bubmo baby

clock-img

25.10.2009, 16:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Slučajno nađoh sliku, tražeći Fifinog Bumbu.user posted image
Čini mi se interesantno, a radi se o nekakvoj stolici za bebe.
Ima li neka od vas tu stvarčicu?
Izvinjavam se, ali ne znam postaviti sliku!
Molim kakvu vrijednu ženicu da doda sliku.

< Poruku je uredio tajra -- 25.10.2009 16:43:11 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.10.2009, 16:44

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Evo vrijedne zenice user posted image user posted image

user posted image

clock-img

25.10.2009, 16:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala ti!user posted image
Hajde što si vrijedna, nego i brza!user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.10.2009, 17:14

clock-img

MELLI

pencil-img

942

tajra imaš ppuser posted image

clock-img

26.10.2009, 00:16

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image

sličnu ovakvu samo bijelu sjedalicu sam ja dobila na poklon.u tome se beba kupa.to se stavi u kadu i beba se sjedne u to da ju je lakše okupati. ozada ima i termoregulator za temperaturu vode.samo što sam ja taj poklon malo pokasno dobila i beba mi nije mogla sjesti u to jer mu je bila mala pa sam poklonila jednoj gospođi koja je bila ozljedila ruku pa joj je bilo nezgodno držati bebu dok je kupa.pošto kod nje nema kade ona to stavi pod tuš i ti kupa bebu.

clock-img

26.10.2009, 11:08

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Uf, i moji dečki vole Bumbu (a i meni je presladak), ali ne znam je l' se nisam razbudila, ali an ovoj slici ja ne vidim vezu sa Bumbom, hajd' me prosvijetlite... user posted image
Kada sam bila u TL, nisam vidjela lutkicu Bumbu, pa im uzela Fifi, ima li igdje Bumbića?

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

26.10.2009, 11:39

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

http://www.ringeraja.ba/forum/m_214767/mpage_1/key_/tm.htm#214767

Evo tema, ja je otvorila, hehehe!

A, vezano za stolicu, extra je. Mi je maksimalno iskoristili!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

11.11.2009, 01:19

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Dvije iste teme!!!

clock-img

11.11.2009, 01:27

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image

sličnu ovakvu samo bijelu sjedalicu sam ja dobila na poklon.u tome se beba kupa.to se stavi u kadu i beba se sjedne u to da ju je lakše okupati. ozada ima i termoregulator za temperaturu vode.samo što sam ja taj poklon malo pokasno dobila i beba mi nije mogla sjesti u to jer mu je bila mala pa sam poklonila jednoj gospođi koja je bila ozljedila ruku pa joj je bilo nezgodno držati bebu dok je kupa.pošto kod nje nema kade ona to stavi pod tuš i ti kupa bebu.

user posted image e o ovom sam govorila ,to nije bumbo beby ali je slično vidi se!

clock-img

11.11.2009, 01:47

clock-img

maminsin

pencil-img

53

Bas je super stvar ovo za kupanje.  Nisam to jos ovde nasla (mada nisam nesto posebno ni trazila) jer je mom sinu tek 5 mjeseci. 

Zadnji članci

article-img