Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Slučajno nađoh sliku, tražeći Fifinog Bumbu. Čini mi se interesantno, a radi se o nekakvoj stolici za bebe. Ima li neka od vas tu stvarčicu? Izvinjavam se, ali ne znam postaviti sliku! Molim kakvu vrijednu ženicu da doda sliku.
< Poruku je uredio tajra -- 25.10.2009 16:43:11 >
25.10.2009, 16:44
Nunichi
4125
Evo vrijedne zenice
25.10.2009, 16:57
R&T@
5982
Hvala ti! Hajde što si vrijedna, nego i brza!
25.10.2009, 17:14
MELLI
942
tajra imaš pp
26.10.2009, 00:16
milenium
6133
sličnu ovakvu samo bijelu sjedalicu sam ja dobila na poklon.u tome se beba kupa.to se stavi u kadu i beba se sjedne u to da ju je lakše okupati. ozada ima i termoregulator za temperaturu vode.samo što sam ja taj poklon malo pokasno dobila i beba mi nije mogla sjesti u to jer mu je bila mala pa sam poklonila jednoj gospođi koja je bila ozljedila ruku pa joj je bilo nezgodno držati bebu dok je kupa.pošto kod nje nema kade ona to stavi pod tuš i ti kupa bebu.
26.10.2009, 11:08
Suzana
1698
Uf, i moji dečki vole Bumbu (a i meni je presladak), ali ne znam je l' se nisam razbudila, ali an ovoj slici ja ne vidim vezu sa Bumbom, hajd' me prosvijetlite... Kada sam bila u TL, nisam vidjela lutkicu Bumbu, pa im uzela Fifi, ima li igdje Bumbića?
A, vezano za stolicu, extra je. Mi je maksimalno iskoristili!
11.11.2009, 01:19
milenium
6133
Dvije iste teme!!!
11.11.2009, 01:27
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: milenium
sličnu ovakvu samo bijelu sjedalicu sam ja dobila na poklon.u tome se beba kupa.to se stavi u kadu i beba se sjedne u to da ju je lakše okupati. ozada ima i termoregulator za temperaturu vode.samo što sam ja taj poklon malo pokasno dobila i beba mi nije mogla sjesti u to jer mu je bila mala pa sam poklonila jednoj gospođi koja je bila ozljedila ruku pa joj je bilo nezgodno držati bebu dok je kupa.pošto kod nje nema kade ona to stavi pod tuš i ti kupa bebu.
e o ovom sam govorila ,to nije bumbo beby ali je slično vidi se!
11.11.2009, 01:47
maminsin
53
Bas je super stvar ovo za kupanje. Nisam to jos ovde nasla (mada nisam nesto posebno ni trazila) jer je mom sinu tek 5 mjeseci.