Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
neznam ima li ova tema znam da ima slicna oko nosanja i diranja beba ali to je vezano za ono unutar kuce...mene interesuje prilaze li vam ljudi na javnim mjestima-slasticarne trzni centri ili sl i uzimaju li vasu bebu...je li uopste dozvolite nekome da uzme vase dijete i smeta li vam to, meni iskreno pretjerano ne smeta ali me jako strah kada neko drugi ima moje dijete u rukama-ja sam uvjerena da ga samo ja dobro drzim
01.04.2009, 22:59
camm
1266
Sve majke tako misle ali procice tebe to vremenom onda ces jedva cekati da ga neko uzme ista sam takva bila.
01.04.2009, 23:04
adannn
946
Ima ovakva tema negdje....ili slična'??? Nisi jedina,ja sam jedino sigurna kada je kod osoba kojima ja vjerujem a ostali
02.04.2009, 00:52
lely
1265
Meni se nij desilo da mi nepoznata osoba uzme ,ali vjerovatno nije svejedno. Ja licno ne bi se usudila uzeti tudje djete,a da te ljude ne znam.
02.04.2009, 01:02
Okarica
1141
IZVORNA PORUKA: lely
Meni se nij desilo da mi nepoznata osoba uzme ,ali vjerovatno nije svejedno. Ja licno ne bi se usudila uzeti tudje djete,a da te ljude ne znam.
Isto ovako! Nisu je nikad uzimali, ne znam da to ljudi rade, ali znaju dirati po rukama, što mi se baš i ne sviđa. Nikad ne znaš šta su te ruke dirale i kad su oprane. Srećom, uvijek pri ruci imam vlažne maramice. Jesam li paranoična? Je li još nekome ovo smeta? Svakom roditelju je drago kad se neko zainteresuje za njegovo dijete, pa ga pogleda, da neki komentar, ali mislim da većini ljudi nije baš drago da mu dijete nosaju nepoznate osobe.
02.04.2009, 10:04
lilyca
50
to se meni desi kada odem sa prijateljicama iz skole negdje na kafu i ponesem ga i ono pridje neka djevojka i pita mogu li ga malko uzeti i ja sad ostanem zatecena, nekako mi nezgodno bas da ne dam ali i kad ga dam malko da ga uzmu svo vrijeme motrim kako ga drzi i tako to a inace kad ga uzima neko poznat bogami dobro dodje malo odmoriti.
02.04.2009, 10:19
mamine oci
4300
iskreno smetami da nepoznata osoba uzme moje djete desavalo mi se da dok ga vozam u kolicima da se tako niotkud pojavi osoba i prica samnom kao da me zna djeli savete o bebama meni zasmeta da svako sebi daje za pravo da ulazi u tudje zivote savaka majka zna sta je najbolje za njenu bebu i kom smije da je da.
02.04.2009, 14:43
emma.L
2731
Moju curicu čuva nana i danas kad sam išla na dojenje, kaže nana da su jutros šetale i prišla im neka žena i htjela je izgnjaviti . Kaže žena je željna beba, kod nje kao svi veliki ?! Ja sam ovamo doselila iz sredine u kojoj su ljudi malo otuđeniji, što isto nije dobro, ali to ne mogu shvatiti. I mislim da bih uredno pitala tu ženu šta joj pada na pamet. A zaista nismo osjetljivi i svi poznanici, a ima ih dosta, kao i rodbine, je nosaju i igraju se s njom. Nismo osjetljivi ni na pranje ruku ni na duhanski dim, ali da je neki stranac valja po rukama... nema šanse.
04.05.2009, 00:31
veeseelaa
20552
ja bi svoje dijete samo majki dala na čuvanje a drugima samo uz moje prisustvo, kad mi svekar kaže da mu dam malu da je malo izvede u baštu meni pozli.... jednostavno mi se ne dopada način na koji je drže , previše galame pa se dijete istrza a onda kad bljuca oni ništa, beba sva mokra...
04.05.2009, 21:54
amela.srce
110
Ja mogu da dopustim da mi pohvale dete ali nebi dopustila daje neka nepoznata osoba nosa. Ok da je pomazi slazem se ali ne da je nosa. Ja licno nikad nebi mogla tudje dete uzeti i izgnjaviti. Jedino ostavljam dete sa osobama u koje imam poverenja. A za ostale me bas brga sta misle najprece je meni moje dete i da njoj nebude nista.
Pozdravljam vas.........