Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Samo da podijelim svoje iskustvo s poroda, super je! Ema se rodila 15.10. popodne, dan prije termina. Tako smo dobro prosli da sam vam se htjela pohvaliti vec 17. 10. ali se komp pokvario . Rodili smo u opcoj bolnici i samo mogu izreci sve pohvale za osoblje. Dr. Drljevic i dr. Miseljic su bili super, kao i babica Binasa i sestra Mina . A svim buducim mamama preporucujem vjezbe. Isla sam na Otoku zadnjih dva mjeseca i sve sto sam cula pokusala sam primijeniti kako na porodu, tako i u prvim danima sa bebom. Disanje pomaze ipak, vjerujte! Mislim da sve pomaze, nekom manje, nekom vise. Mi smo imali ludu srecu, prosla sam sa 2 koncica nakon sto sam na samom kraju malo pukla. Beba izletjela u nekoliko napona, tako da se i ona super oporavila vec za jedan dan! I divna je, nije sto je moja !
Tata je isto prisustvovao porodu, kaze da bi opet to ponovio, iako ocevi mogu biti samo u sali u fazi izgona. A i meni je puno znacilo da je bar tih zadnjih 20 minuta bio s nama.
Eto, toliko za sada. Samo mogu reci da vam svima zelim ovakav porod i ovakve super bebe. I pisemo se kad se ova kanta popravi. Pusa svima!
01.11.2008, 09:38
Romali
2753
Čestitam roditeljima, puno sreće u životu malenoj Emmi