cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

staratelj-koga biste izabrali?

clock-img

03.12.2009, 03:25

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Ima nekoliko dana da razmisljam o ovom ko bi se brinuo o mom sinu da meni i MM nesto bude?gluho i daleko bilo ali pocela sam razmisljati o tome kad sam dibila pismo od jednog osiguravajuceg drustva pa samo pisu premije ako umres ovako ili se desi ovo  ,pljuc,pljuc,pljuc
pomislila sam na moje dijete
mislim da bi to bio  moj ili MM brat .
nema bas puno osoba kojima bih toprepustila,naravno da mih mojim ili MM roditeljima ali kontam na njihove godine

koga biste vi izabrali.ne dao bog pljuc,pljuc,pljuc

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

03.12.2009, 07:28

clock-img

samedi

pencil-img

1047

Ja mislim da bih izabrala svoju ili mm-ovu sestru,zbog starosti roditelja a i zbog njihovog karaktera.Iako je jos rano da o tome razmisljam,tek sam u 19. sedmici prve trudnoce!Ali ipak mislim da se i o tome treba misliti na vrijeme,zar ne?
pozz svima

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

03.12.2009, 09:08

clock-img

Nunny

pencil-img

655

To bi bila moja mladja sestra jeste da je jako mlada...ali za nju sam 100 posto sigurna da bi nasu bebu odgajala isto kao ja...i da bi nasla nacina da u zivotu djetetu nista ne fali...

clock-img

03.12.2009, 09:12

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

to bi bila moja mama...jako je mlada pa ima i vremena a i znam da bi to bila najbolja osoba za moje dijete...ili moja tetka mamina sestra,malo ima osoba mimo njih dvije da bi ikako prepustila tu ulogu..
Vel pozz dana3 i NO SIKIRIKI...i ne razmiljas i ne sekiraj se sve je od Boga user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 09:12

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

svoju svekrvu definitivno.kad je Laura sa njom znam da sam sigurna.i nije žena stara.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

03.12.2009, 09:25

clock-img

jabuka28

pencil-img

155

Neznam dali svaka majka pomisli isto ali meni je to bilo prije 1,6 jer sam imala neki obicni zdravstveni problema koji su utjecali vise na moju psihu jer sam se ustrasila..pocela sam muzu pricati ako bi se ikada meni nesto desilo da ne trazi za sebe zenu nego da trazi zenu koja bi podnosila nase djete...Koja nebi bila ljubomorna na njegovu proslost i koja bi imala toplline prema djetetu...i jos masa toga sam ja ispricalauser posted image da mi obeca da bi sparao nasem djetetu pare za buducnost. Neznam kakva me buducnost ceka i mislim da svaka majka treba da svojoj djeci stedi za buducnost da djeca imaju pa doslo ne daj Boze do bolesti,rastave braka itd...poslije muza dala bi djete mojoj mami pa onda svekrvi...Divno paze moje pace ali nisu bas u najboljim godinama...

clock-img

03.12.2009, 09:55

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Svog tatu, bez obzira na godine znam da bi on jedini dao život za mog sina i posvetio mu se u potpunosti i ništa mu nebi falilo

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

03.12.2009, 11:34

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

najvjerovatnije moju mamu i tatu bih izabrala, jer to su jedine osobe kojima mogu vjerovati...

Sara&Mohammad

clock-img

03.12.2009, 16:05

clock-img

dana3

pencil-img

2128

DZANINI -nije da se sikiram toliko ali jeste me strah,zamislim takvu situaciju ali vjerujte da ga ne bih ostavila u amanet MM.kakva god njegova slijedca bila,ipak moje dijete ne moze da uvijek pase i da bude sve ok a uvijek dijete pati.
ne da mislim da se ne bi brinuo ali njima fali majcin instinkt i dzaba je eto.Dok ne bi bio negdje 12 godina pa onda neka bude sa MM
uh ja pisem ko da sam isplanirala sve gluho bilo pljuc,pljuc,pljucuser posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

03.12.2009, 16:11

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Ostavila bih ga svojoj mami, jer jedino kad je s njom, sigurna sam.
Kao sto Nedi rece, znam da bi zivot dala za njega.

I inace, kad izlazim negdje ili nesto, jedino se njoj usudim ostaviti Adriana.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

03.12.2009, 16:25

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ostavila bih ga mojoj seki

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

03.12.2009, 16:27

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

dana3 meni je to sasvim normalno da razmišljaš o takvim stvarima, ja sam svoju odluku već i saopštila u porodici iako je nisam napismeno stavila, naravno ona važe samo da istovremeno meni i mm nešto bude

clock-img

03.12.2009, 22:37

clock-img

kalamaki

pencil-img

12

dana3 i ja sam isto kad su klinci bili mali o tome razmisljala tj,jako cesto smo putovali pa te uhvati neka panika...i isto sam tada saopstila svima da ako se nama sta desi moja mladja sestra ce uzeti klince....naravno,svi su rekli da sam looda sto mislim o tome ,al eto mislila sam ....klinci sad veliki....bogu hvala

clock-img

07.12.2009, 14:36

clock-img

aicha

pencil-img

739

IZVORNA PORUKA: dana3

Ima nekoliko dana da razmisljam o ovom ko bi se brinuo o mom sinu da meni i MM nesto bude?gluho i daleko bilo ali pocela sam razmisljati o tome kad sam dibila pismo od jednog osiguravajuceg drustva pa samo pisu premije ako umres ovako ili se desi ovo  ,pljuc,pljuc,pljuc
pomislila sam na moje dijete
mislim da bi to bio  moj ili MM brat .
nema bas puno osoba kojima bih toprepustila,naravno da mih mojim ili MM roditeljima ali kontam na njihove godine

koga biste vi izabrali.ne dao bog pljuc,pljuc,pljuc

ma moja dana...pitanje je ko bi htio preuzeti tu odgovornost
Moja sveki je poginula u ratu a njen muz u nesreci prije rata i tako je moj dragi ostao sa 7god bez oba roditelja. Moja sveki je imala 2 brata i 2 sestre. Jedva ga je uzeo ovaj jedan dajdza...ovaj drugi dajdza (koji je najprisniji bio sa sveki dok je ziva bila) nije htio da cuje...cak je govorio svom bratu "sto se peglate sa malim, posaljite ga u Vojvodinu"(a u vojvodini je bila od mm oceva familija)...a i iz te vojvodine od silne brace i sestara mog svekra samo se jedna tetka interesovala za mog muza i htjela ga dovesti sebi (pogotovo dok je rat bio)
jedan stric od mm se tek prosle godine sjetio mog muza i zvao ga za rodjendanuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

07.12.2009, 14:51

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

bože pa ko ne bi uzeo od brata ili sestre dijeteuser posted image , ali fakat izgleda da ima puno takvih ljudi,

clock-img

07.12.2009, 15:10

clock-img

aicha

pencil-img

739

nije uzeti dijete tako lahko...tu dolaze i obaveze i problemi itd...ma vecina nas govori ono sto ne bi uradili...zato ne daj Boze da dijete ostane bez oba roditelja...a ako vec ostane onda nek mu je Bog na pomoci jer nista nije onako kako izgleda...svi su tu kad je veselje i vole se i sve a kad su problemi samo iskreni ostaju

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

14.12.2009, 21:05

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Bez razmišljanja bih prihvatila dijete svoje sestre...pa ja tog klinca naprosto obožavam...i znam da bi isto tako posupila i moja seka...jest da neće biti potrebe za takvim situacijama user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Zadnji članci

article-img