Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
neznam koji drugi naziv, da dam al mi neke rekoše na anketi da otvorim temu jer bi se dalo razglabati hahha pa evo valjda Visnja ne zakljuca .....
po, čemu neke osobe pamtite/pamtice te ?? One koje su na vas, ostavile utisak bio loš ili dobar ....
11.09.2012, 21:14
klemzi
2988
Dadadu, Nou i Breskvu po nevjerovatnoj duhovitosti MarinuDK po vanredno oštrom jeziku... Nunichi, čini mi se kao neko ko je uvijek bio spreman da pomogne Ove cure mi baš nedostaju tu...davale su poseban ton RR
11.09.2012, 21:19
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
11.09.2012, 21:22
Mya_81 RR
5531
Fali mi ono druženje s početka teme 2009...ali to je bilo karakteristično za taj period i treba tamo i ostati...to slatko sjećanje...
11.09.2012, 21:26
felix
1166
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Fali mi ono druženje s početka teme 2009...ali to je bilo karakteristično za taj period i treba tamo i ostati...to slatko sjećanje...
da dodam, još kao temu iscekivanje bebe ,...
11.09.2012, 21:31
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: klemzi
Dadadu, Nou i Breskvu po nevjerovatnoj duhovitosti MarinuDK po vanredno oštrom jeziku... Nunichi, čini mi se kao neko ko je uvijek bio spreman da pomogne Ove cure mi baš nedostaju tu...davale su poseban ton RR
poDapisujem ovo A i ti moja klemzice falis,samo nam se ponekad negdje javis
11.09.2012, 21:33
Hanady RR
18727
Sjećam se onih koje nisu tu... najviše mi nedostaje Noa... a onda dadada ... Marina DK... fali i meni ono lijepo vrijeme 2009... al imam lijapa sjećanja to je dobro, pozitivno
i djece se sjaćam i cipelica i rođendana i kapica i osmjeha i koraka i zubića temperauta do zore koje smo čekali da spadnu pa čekanja nekih da se rode...o Bože kad se samo sjetim kako Niobe poslasmo na porod pa dadada i njeno prenošenje...bože sad d aje nać porčitata one postove...gigante naš
A pamtim i neke koje su tu...po svemu i svačemu... a i neke koje nisu tu po nekim negativnim stvarima...(prošlo je nikova i nikova u ovom ''mom'' stažu) šta ću kad svašta pamtim
Da najviše volim da se sjetim dobrote, iskrenih emocija, postova koji nisu vrijeđali, liječili komlekse, provocirali ...već bili lijepi dio opuštanja na RR. sjetim se divnih humanitarnih akcija ( da mama 2009, scarlet)..a onda se sjetim i onih koji su sve to lijepo zaboravaljali nadajući se da se i drugi ne sjećaju...
i tako u krug
11.09.2012, 21:48
klemzi
2988
Zaho, tu sam ja , u Čekaonici najčešće, čekam A kad akobogda dočekam, ima RR da gori Ljubi mi Esmicu Pjesmicu ( i moja kći će se, ako je budem imala, zvati Esma,akoBogda)
11.09.2012, 21:50
hapymum
-28
Ja sam prije neki dan citala prvu temu za bb i bas sam se ismijala kkao je simpa bilo sve a sad je bb postao " tradicija",nisam od pocetka sa vama ali rado citam neke stare teme,htjela sam reci veliko hvala curi/zeni koja je otvorila temu za bb.
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
11.09.2012, 21:58
felix
1166
Da najviše volim da se sjetim dobrote, iskrenih emocija, postova koji nisu vrijeđali, liječili komlekse, provocirali ...već bili lijepi dio opuštanja na RR.
istina , a najljepše doba je bilo bar meni zeza na trudilicama , super opuštena atmosfera Pa posle u iscekivanju bebe , super raja , kao i bebe 2009 ispocetka.... Mislim da se takvo šta nece više ponoviti , ni dozivjeti bar s moje strane al ostaje svakako u jednom,ljepom sjecanju , .......
11.09.2012, 22:01
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: klemzi
Zaho, tu sam ja , u Čekaonici najčešće, čekam A kad akobogda dočekam, ima RR da gori Ljubi mi Esmicu Pjesmicu ( i moja kći će se, ako je budem imala, zvati Esma,akoBogda)
Imat ces akoBogda,i to dvije,i bas mi je drago sto ce jedna biti Esma pa cemo zajedno smisliti ime drugoj
11.09.2012, 22:18
malena sharena
1196
Meni su od ovih "starijih" forumasica u sjecanju najvise ostale Amrino, Shee i boogy woogy, nedostaju mi njihovi postovi. Tu je i ena23 koja mi je bas draga i ponekad me obraduje nekim postom.
11.09.2012, 22:19
balasgirl
972
IZVORNA PORUKA: felix
Da najviše volim da se sjetim dobrote, iskrenih emocija, postova koji nisu vrijeđali, liječili komlekse, provocirali ...već bili lijepi dio opuštanja na RR.
istina , a najljepše doba je bilo bar meni zeza na trudilicama , super opuštena atmosfera Pa posle u iscekivanju bebe , super raja , kao i bebe 2009 ispocetka.... Mislim da se takvo šta nece više ponoviti , ni dozivjeti bar s moje strane al ostaje svakako u jednom,ljepom sjecanju , .......
Da, i meni su najbolji dani na ovom forumu bili kad sam bila trudilica. Ne mislim da mi je bilo lijepo kao trudilici, već ona raja, ona podrška, ohrabrivanje, bodrenje, šala, suze, pa opet "dizanje",a sve smo bile kao jedna....Ena 007, riba78, Leva, Malena, Mala curica,...... love you guys
12.09.2012, 00:15
animagical
5604
meni fali selma am i njeno famozno kuhanje, zatim jelenat i njeni savjeti u svaka doba, bas je bila od pomoci mnogo puta...fali i semica i hannica, stara raja s trudnickih tema.... a sjecam se i nekih jos iz cekaonice...one su mi posebno drage
12.09.2012, 01:04
MaminaBeba
554
Moja raja su Zeze, Bedelindja, Kanita25, Mijau, Sara.at, miny,leena, Tidži, Malena., lilly86, sailor moon, InLove .. Predivno druženje, predivna raja.. Uvijek tu za podršku, uvijek za lijepu riječ.. Ovom prilikom i ovim postom ih mnogo grlim i ljubim.. S druge strane postojale su i neke koje su me svojim neljudskim nastupom gorko iznenadile. Sve u svemu, volim lijepa sjećanja.
12.09.2012, 08:48
chuci
804
kako niko bambi09 nije spomenuo. meni i ona fali pored ovih što spomenuste
12.09.2012, 08:50
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: chuci
kako niko bambi09 nije spomenuo. meni i ona fali pored ovih što spomenuste
joj...a ja bambi viđam i istorokam se...a u pravu si faliiiiiiiiii ovdje...mada ja i moj ''otrov'' emocija previše unesemo...al to je gigant u nizu koji baš nedostaje
12.09.2012, 08:55
Blue rose RR
4361
Ima jedan dio bivstvovanja na RR-u koji je bio tako harmoničan, i u kojem je svaki dan bio čisto uživanje. Tada smo bili u začetku :)
Lijepo je i sada, samo što smo "porasli" i postali ozbiljniji .
12.09.2012, 09:11
draguljče
1049
A šta je bilo sa Rabi? Nje nema na forumu u zadnje vrijeme nikako.
12.09.2012, 09:13
henna ze
475
najele smo se njenih kukuruza na druženju..
12.09.2012, 09:16
hanabanana
4435
Fale mi postovi shee, boogy woogy, dadada, lara....
12.09.2012, 09:19
malenaa
1616
eh na ovoj temi svasta bi se moglo pisati...jako lijepih stvari...pozitivnih emocija i pisati o prelijepom druzenju. nisam toliko aktuelna na nekim temama,sad sam u trudilicama :) ali i onda kad sam bila sa dinom u trudilicama,pa trudnicama...pa na tuznim temama moje zenice su bile uz mene. necu svaku spominjati one ce se prepoznati... bez njih ne bih sigurno imala snage koju danas imam... na one ruzne rijeci i djela nekih zaboravljam, jer pomislim samo da neko to mozda i nije tako mislio pa me prodje .... ljubim sve zenice posebno generaciju 2009 :))))
12.09.2012, 09:21
ziki
1815
Meni fale boogy woogy, shee, amrino, dadada, leli§, rado sam čitala njihove postove
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
12.09.2012, 09:25
teacher75
5394
meni najvise fali dadada, pa acudesa, bambi, ...cudno mi je kakko neko moze biti stalno aktivan i onda odjednom skroz otici. meni rr kao droga
12.09.2012, 09:30
lepetetka
615
IZVORNA PORUKA: animagical
meni fali selma am i njeno famozno kuhanje, zatim jelenat i njeni savjeti u svaka doba, bas je bila od pomoci mnogo puta...fali i semica i hannica, stara raja s trudnickih tema.... a sjecam se i nekih jos iz cekaonice...one su mi posebno drage
idacha i njen humor, gamelli sa blizancima , ove drage žene što Animagical nabroja.. a bile su na temi i Rimljanka, Entinte, Mersiha,Gagach, Ašoni.... Cickolini se rijetko javi..