Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Imam djevojčicu od 4 godine kojoj je konstatovan 3 stupanj alergije na grinje i uključen joj je Singular. Međutim, dešava se da danima neprestalno kašlje, evo već 10 dana kašlje grozno, šlajmasto. Vodila sam je doktoru i kažu da je grlo ok, da na plućima nema ništa ali jadnicu smori taj kažalj . Idemo i na te redove preglede kod pulmologa. Šta da radim?
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
26.03.2013, 11:22
Ben 10
907
Kako?Kada? Gdje kaslje ,jeli u sobi kada spava ,da joj nesto ne izaziva kasalj ,jer je alergicna na grinje.
procitaj temu alergije ,imamo dosta iskustva.
< Poruku je uredio Ben 10 -- 26.3.2013 11:23:31 >
26.03.2013, 11:35
aldi
277
ma vjeruj da nekako nema pravila gdje kašlje. Sad cu pregledati tu temu. ma izbacila sam i ćilim i storu i plišane igračke
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
28.03.2013, 19:17
manfri
113
Aldi a da probas sa sirupom od lovorova lista ? Mom malcu koji inace ima opstruktivni bronhitis je mnogo pomogao inace bi "razgulio" pluca od kaslja. Onog bespotrebnog u kojem nema sta iskasljati
Sirup se pravi stavi se 8 listova lovorovog vecih , 250 grama secera smedjeg i to se samo prekrije vodom , stavi na platu da prokuha, kad prokuha sacekati jos 2- 3 minuta , skinuti i ja sam svom davala 3 x po kafenu kasiku onu od sirupa ili ti 5 ml ako ces na spricu joj davati jer moj malac mrzi sirupe pa sam mu morala davati na spricu
Inace ja sam sa svojim malim muku mucila 3 godine pune i nema sta nisam probala od nadriljekara do ovih pumpica i tableta itd. na klinici i pored pumpice Flixotide je 2 puta zavrsio s teskim gusenjem , a opet od onog bespotrebnog kaslja su mu znali kapilari popucati Uzas zivi !
Na kraju sam uspjela dobiti broj od neke travarke koja mi je dala neke kapi koje su poskupe (70 KM) ali mom malom je s tim kapima uspjela skinuti i pumpicu i obustaviti napade , pa ako zelis mogu ti dati broj , naravno ako se administratori slazu ???