cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

sastavljena kozica na noznim prsticima

clock-img

07.08.2011, 14:56

clock-img

aldi

pencil-img

277

Zdravo. Da li je neko od vas imao ovakav slučaj. Primjetila sam da su mi kod bebe na jednoj nozi  dva prstića sastavljena kožicom. Drugi i treći ako brojimo od velikog. Šta da radim? Beba je stara 7 dana

Druga beba nam dolazi 11.08.2011
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Naše zlato došlo 27.01.2009.
Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost

clock-img

07.08.2011, 14:57

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

najbolje bi bilo otici pedici da te uputi gdje dalje.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

07.08.2011, 15:11

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Slazem se s nasom kokom,obavezno posjetite ljekara.Vjerovatno nije nista strasno,oni ce to brzo rijesiti.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

07.08.2011, 18:22

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

To nije uopste rijedak slucaj i nemoj da se brines, ja mislim da se to rjesava manjim hirurskim zahvatom ali kad dijete bude starije. Znam ljudi koji nisu nikad odradili rastavljanje i sve ok.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

07.08.2011, 18:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

To nije uopste rijedak slucaj i nemoj da se brines, ja mislim da se to rjesava manjim hirurskim zahvatom ali kad dijete bude starije. Znam ljudi koji nisu nikad odradili rastavljanje i sve ok.

U svakom slucaju se treba obratiti pedijatru .....Moj rodjak je tako rodjen njemu su sastavljeni 3 i 4 prst na nozi...Nikad to nije rastavio i sve je normala ....Mislim normalan je , normalno hoda , nema nikakvih smetnji

clock-img

07.08.2011, 19:47

clock-img

Anoniman

Ja imam prijatelja koji ima sastavljene noz. palac i onaj do...Zivi s tim evo 32 godine, nije nikad razmisljao o oper. zahvatu, a koliko znam ni njegovi roditelji...

clock-img

07.08.2011, 20:24

clock-img

aldi

pencil-img

277

hvala vam cure

Druga beba nam dolazi 11.08.2011
Naše zlato došlo 27.01.2009.
Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost

Zadnji članci

article-img