Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
na nekim forumima sam vidjel ada mame vrlo uspješno razmjenjuju dupliće raznih sličica koje njihova djeca žele skupljati: npr Životinjsko carstvo ( koje je uz sve i edukativno), Ninje, Kiti, barbi itd.
Razmjenom duplića možemo utjecati i na kućni budžet :) ma ko bi nakupovao sve te sličice i što raditi sa masom duplikata. U ninjama npr na 10s sličica nađem 6-7 duplih a tek 3-4 nove ( ako i toliko) Dakle, ima li zainteresiranih?
05.01.2008, 21:38
Monia
330
To je super ideja,reci mi koje slicice skupljate?
06.01.2008, 12:55
Borisova mama
10
mi smo mali. Imamo 4 godine. :) skupili smo nešto Ninja kornjača i počeli Životinjsko carstvo ali tu nemamo dulića jer Boris voli svuda lijepiti životinjice sa duplih sličica. No, bit će sigurno. skupljamo i neka kinder jaja pa smo npr dugo tražili žutog gorilu sa naočarima. Na kraju smo ga dobili ali, eto i to dolazi u obzir za zamjenu. Npr Imamo tri Asteriksa a ni jednog Obeliksa.
naravno, ovo zadnje vrijedi samo za susrete na kafici ili slično. malo je poskupo kada bi se slale figurice preko bijala svijeta
06.01.2008, 19:57
Monia
330
Naravno,bice mi zadovoljstvo.Mi smo stariji ali imamo slicica,figurica itd...