cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

ranica na grliću maternice

clock-img

05.04.2012, 15:14

clock-img

breskwica

pencil-img

2

Drage moje, poučena primjerom da ste svojim savjetima mnogima pomogli, molim i ja za pomoć!
u sedmoj sedmici sam trudnoče i danas mi je gin rekao da imam ranicu na grliću maternice,uradila sam papa,ali cekam na rezultate i pojede me sve ovo izčekivanje!

Zabrinuta sam jako!user posted image

clock-img

05.04.2012, 16:16

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

breskwice ne sekiraj se, mislim da oko 70% žena ima neki oblik ektopije, tzv. ranice na grliću materice. To je postalo skoro normalno kod žena u reproduktivnoj dobi. Meni je u prvoj trudnoći rađen papa test negdje u 4. mjesecu i ja sam poslije nalaza preplakala od bolnice do kuće, međutim navikla živjeti sa svojom ranicom u međuvremenu, dobila i drugo dijete, sada samo pratim, jednom godišnje papa, a mogla bih i češće, ali uvijek nalazim isprike da ne odem na pregleduser posted image . Evo ti jedan koristan link na tu temu:
http://www.femigel.info/ektopija-maternice/

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

06.04.2012, 11:22

clock-img

breskwica

pencil-img

2

Uh u iščekivanju pape testa ima de se pojedem,ne bih željela tim stresom da izlažem bebicu svoju koja je još malena!
malo sam pogledala ovaj link,ja se nadam da nece biti najgore!user posted image
hvala puno na savjetima!

clock-img

07.04.2012, 12:01

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Breskwic nije to nista strasno nesekrajs se ja je imama vec 4 god i dvoje djece user posted image samo je moras pratiti i redovno raditi pappa test..Ja sam odlucila da je skinem jer me tako reci zulje prilikom odnosa savjetovala sam se sa ginekologom i uradicu krioterapiju tj.zaledi se ranica i skine ...
Nemoj se bez potrebe sikirati i na bebicu prenositi nervozu,uzivaj u trudnici a kad se ako bog da porodis mozes je odstraniti a i nemoras user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Zadnji članci

article-img