cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

problemi sa cervixom

clock-img

08.06.2014, 10:10

clock-img

idas

pencil-img

38

da li je neko imao problema sa cervixom tj. otvranjem cervixa iznutra?

Ja sam trudna 23+5 i u petak sam bila na pregledu gdje mi je dr. rekao da je cerix dug 45mm u obliku "Y" cerviksnog kanala 3,4mm. Koliko ja to razumijem počela sam se otvarai iznutra? On je rekao sad sve zavisi od načina života, a ja se u tom momentu nisam ni snašla da pitam šta to znači:( Da li trebam mirovati ili? Ja još uvijek idem na posao što znači da skoro 8 sati sjedim na poslu...

Da li je neko imao sličnu situaciju?

clock-img

10.06.2014, 18:40

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Nemam iskustva samo želim da ti podignem temu .Sretno

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

10.06.2014, 19:41

clock-img

Ljubicica3

pencil-img

123

IZVORNA PORUKA: idas

da li je neko imao problema sa cervixom tj. otvranjem cervixa iznutra?

Ja sam trudna 23+5 i u petak sam bila na pregledu gdje mi je dr. rekao da je cerix dug 45mm u obliku "Y" cerviksnog kanala 3,4mm. Koliko ja to razumijem počela sam se otvarai iznutra? On je rekao sad sve zavisi od načina života, a ja se u tom momentu nisam ni snašla da pitam šta to znači:( Da li trebam mirovati ili? Ja još uvijek idem na posao što znači da skoro 8 sati sjedim na poslu...

Da li je neko imao sličnu situaciju?

Najbolje bi ti bilo da ides na temu:Razgovori u iscekivanju bebe tu imas zenica koje imaju taj problem.

Zadnji članci

article-img