Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
da li je neko imao problema sa cervixom tj. otvranjem cervixa iznutra?
Ja sam trudna 23+5 i u petak sam bila na pregledu gdje mi je dr. rekao da je cerix dug 45mm u obliku "Y" cerviksnog kanala 3,4mm. Koliko ja to razumijem počela sam se otvarai iznutra? On je rekao sad sve zavisi od načina života, a ja se u tom momentu nisam ni snašla da pitam šta to znači:( Da li trebam mirovati ili? Ja još uvijek idem na posao što znači da skoro 8 sati sjedim na poslu...
Da li je neko imao sličnu situaciju?
10.06.2014, 18:40
almondray
-1468
Nemam iskustva samo želim da ti podignem temu .Sretno
10.06.2014, 19:41
Ljubicica3
123
IZVORNA PORUKA: idas
da li je neko imao problema sa cervixom tj. otvranjem cervixa iznutra?
Ja sam trudna 23+5 i u petak sam bila na pregledu gdje mi je dr. rekao da je cerix dug 45mm u obliku "Y" cerviksnog kanala 3,4mm. Koliko ja to razumijem počela sam se otvarai iznutra? On je rekao sad sve zavisi od načina života, a ja se u tom momentu nisam ni snašla da pitam šta to znači:( Da li trebam mirovati ili? Ja još uvijek idem na posao što znači da skoro 8 sati sjedim na poslu...
Da li je neko imao sličnu situaciju?
Najbolje bi ti bilo da ides na temu:Razgovori u iscekivanju bebe tu imas zenica koje imaju taj problem.